Piotrek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 No to by sporo wyjaśniało :) Odcinek C-D miałem przyjemność raz pokonać od D do C. Co do wyjazdu to nie wiem, zobaczę jak będę stal z finansami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2010 Na jeden dzień :bigrazz: Tylko ja chciałem wracać inną trasą co by pośmigać po winklach . http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...8,0.441513&z=11 To jeszcze lepiej :D Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blanka34 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Witam. Kto wie w którą niedzielę jest memento w Kuniowie? Czy to nie 12 września? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Siemka! Zreanimowałem, odświeżyłem i ogólnie wyremontowałem Kluczborskie forum, mam nadzieję, że uda się je jakoś rozruszać :P http://oklmoto.ayz.pl/ Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raceteam Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 witam wszystkich motocylkistow :D Mam pytanie do piotrka czy jest mozliwosc dopisania sie do listy motocyklistow?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zastanowiliście się ? Nazbieraliście kasę ? Jedziecie do Brannej na wyścigi starych motocykli ?( http://www.kolstejnskyokruh.org/ )(jeśli będzie padać jadę na Memento do Kuniowa ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nawijaj szczegóły co i jak propo tych wyścigów. Byłes już tam? ile wstęp? gdzie motór można przyparkować? kto jedzie? I czy jedziemy tempem grupy Byczyna czy spacerowo? bo jak jedziemy prędkosciami srednimi 160km/h to muszę zawieszenie sobie podregulować :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Nie byłem ,wstęp 100 koron (chyba),nie wiem jak z parkingiem , jadę sam (narazie), nie no prędkość lajtowa tak do 130 :icon_razz: Wyścigi starych motocykli do 1978 chyba, w sobotę treningi w niedziele wyścigi od 8 . Na forum jest temat osobny o wyścigach drogowych w czechach - można zajrzeć :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Może się wybiorę;) A gdzie mieniasz kase na korony? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 W kauflandzie jest kantor, a jak nie to gdzieś w Głuchołazach . Tylko musi być dosyć dobra pogoda - bez deszczu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 A tam:) własnie wrociłem z pod Bełchatowa. Na jednym moto tam skoczylismy,kumpel kupił Xteka,a wracalismy na dwóch. W totalnym deszczu 100km :biggrin: :biggrin: Teraz nikt mi nie powie,że nie jestem hardkorem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motonitwroc Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 panowie my ekipa z wroclawia ruszamy o 7 rano i lecimy przez nyse planujemy postoj na shellu przy wjezdzie do nysy. docelowo lecimy do brannej na zawody starych motocykli reflektujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 (edytowane) Spotkamy się na miejscu :bigrazz: Ja wyjadę trochę później z domu, zresztą bym Was spowalniał :icon_razz: Jak zobaczycie gościa w forumowej koszulce to zagadywać :icon_mrgreen: P.S Jakby Ktoś jechał do Czech to się kierujcie na Nysę, bo przed Białą jest zamknięta droga . Edytowane 11 Września 2010 przez przemek96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 P.S Jakby Ktoś jechał do Czech to się kierujcie na Nysę, bo przed Białą jest zamknięta droga . Czemu droga jest zamknięta?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 11 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 http://www.zdw.opole.pl/cms/php/strona.php3?cms=cms_zdwop Remont drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi