Tobik Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 To o 9 godz zbiórka na rynku w Klb, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Tak żeby ok 9.10 wyjechać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 30 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Kto jedzie z Byczyny? Taki Piotrek na Diversion 900 się tam kręci? A Giełos? Czesiu? Siostra Czesia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsiaQ Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 z Klb deklarują się Shadow i Vulkan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Piotrek(z diversiona) był w tamtym roku teraz nie wiem , Giełos nie wiem, raczej z nami nie pojedzie, może jego brat będzie . Będzie nas kilku więc chyba każdy dopasuje tempo do grupy (na pewno nie pojedziemy w jednej ). Także do zobaczenia o 9 na rynku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLOSUZUKI Opublikowano 31 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2010 Fajery polecą 3 paki Problem w tym ze są dwa;/ :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 3 paki licznikowe :) Pewnie gdzieś nas tam ścigniecie po drodze, przynajmniej ta szybsza ekipa. update Na nto jest info o tej pielgrzymce. Znalazłem się nawet na jednej fotce, dokładnej nr 10 (gdzie jest Wally?) Autografy wysyłam sms :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Tobik pojechałeś w pepiki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2010 Jo! Chciałem i nawet pojechałem na Opole i chciałem na Prudnik, ale kicha, bo zgłodniałem,a w dodatku przypomniałem sobie,że oszczędzam na auto i wróciłem do chaty :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 A już myślałem :icon_razz: Ty oszczędzaj na FJR, a nie na jakieś auto :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobik Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 OLO chyba leczy kości i stawy po przejażdżce w pozycji żaby :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Jedzie Ktoś na zlot do Krotoszyna 20-22 sierpień ? Drugie pytanko - jest Ktoś chętny jechać 12 września do Brannej w Czechach na wyścigi starych motocykli ? (traska ok 400 km ode mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mc007 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 2 pytanie: pojadę jeśli tylko będzie kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Ta Branna to na jeden dzień, czy więcej? I te 400 km to nawet w dwie strony nie wyjdzie, w jedną od klb jest 151 km KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek96 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Na jeden dzień :bigrazz: Tylko ja chciałem wracać inną trasą co by pośmigać po winklach . http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s_d&...8,0.441513&z=11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi