edison Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) Wszyscy się chwalą to ja też http://www.bikepics.com/members/edison/95fe600/ Nabyłem go całkiem niedawno,narazie mam za soba tydzień jazdy i jest poprostu przepięknie.Pozdrawiam. Edytowane 4 Września 2007 przez edison Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 edison napisał: Wszyscy się chwalą to ja też http://www.bikepics.com/members/edison/95fe600/ Nabyłem go całkiem niedawno,narazie mam za soba tydzień jazdy i jest poprostu przepięknie.Pozdrawiam. Lalunia:) Husabergi podobno sa bardzo lekkie? fajny sprzet pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) fajny, fajny, jak to jeżdzi?? ma troche mocy:)? podobno te motorki nie dla początkujących są bo są bardzo mocne i dotego leciutkie. Edytowane 4 Września 2007 przez Super stunter piter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Edi a jak z kopajka? Dajesz rade? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel125r Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Oby jak najdłużej dobrze służył :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Skandynawskie cudo techniki...pewnie jest lekki i dziki? :wink: Oby dlugo sluzyl w terenie...a pozniej byl sprzedany w przystepnej cenie :biggrin: :biggrin: :cool: Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edison Opublikowano 5 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Jest lekki,dziki i niemoge się nim nacieszyć :rolleyes: Jedynym problemem na początku było odpalanie tego bydlaka.Zanim zaskoczyłem o co chodzi troszke się nakopałem .Stopa w kostce spuchła i boli do tej pory ale czego się nierobi dla przyjemności :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Fajny sprzęcik :biggrin: Miłego latania :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaszczur_uc Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Edi, śliczna laleczka!!!! :) NIech Ci droga szeroką będzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 NO sprzęt dla cwaniaka. Taki jak husqvarna wyróżnia się w naszym świecie.Lubie to co skandynawskie wszystko zimne ale konkretne tak jak volvo saab husqvarna husaberg nokia itp. A jak z częściami?? Bo to jest jedyna wada jak dla mnie tego motorka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 GRATulacje :icon_eek: Fajny sprzęcior, naprawdę mi się podoba. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Mariachi Opublikowano 8 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Witam.Jas ostatnio sprzedałem włąsnie husa tylko pięcete. I nigdy już niekupie tego sprzęta. Mocy to miało dużo i waga też niczego sobie ale na tym koniec przyjemności( szkoda). Pierwszy problem to odpalanie tego bydlaka trzeba się niekiedy nakopać, żeby obudzić tego potwora, a drugi minus to części, tloka się jescze dostanie ale reszta częsci silnikowych to juz wielka sztuka dostać, urok żadkiego motocykla. Motocykl doś drogi w utrzymaniu, sprawdzone na mnie, niestety.Tobie życze żeby był lepsiejszy od mojego, bezawaryjnej jazdy to podstawa :bigrazz: Ahas ja lałem catrola półsyntetyka i niestety zatarł mi się na nim :) Mechaanik polecił mi motula. Tak dla informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 edison napisał: Wszyscy się chwalą to ja też http://www.bikepics.com/members/edison/95fe600/ Nabyłem go całkiem niedawno,narazie mam za soba tydzień jazdy i jest poprostu przepięknie.Pozdrawiam. fajny sprzecior aby długo służył i ostrożnie szaleć szerokosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi