MYCIOR Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 spoko w niedziele ma byc 6 stopni. co pękasz????? :icon_mrgreen: Jak częstochowa przyjedzie to ty nie pękaj.Do zoba za 2 dnipzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magnat Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 6 st. na plusie czy na minusie? :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WilQ_21 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Spoko spoko jak to się mówi "... trzeba być twardym a nie miętkim..." :flesje: ważne żeby deszczu albo śniegu nie było bo coś chodziły takie słuchy :lalag: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 te chłopy!!! nie przesadzajcie ma być 6 stopni na + i zapowiadaja 0,1 mm sniegu, ale w sumie na dzis zapowiadaja 0,7 mm deszczu i to chyba jakas mrzawka. Kto nie przyjedzie to komornik sie zjawi i rekwiruje moto w ciągu 48 h. :icon_mrgreen: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkamil Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Niedziela, 14.10.2007 Nad ranem02-08 2 °C 1024 hPa 9 km/h 0.0 mm 0.0 mm Przed południem08-14 0 °C 1025 hPa 12 km/h 0.0 mm 0.0 mm Po południu14-20 5 °C 1019 hPa 13 km/h 0.0 mm 0.0 mm Hehe Pogoda Spoko:) :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 13 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Października 2007 (edytowane) PROSZĘ ZABRAĆ ZE SOBĄ PODKŁADKĘ POD STOPKĘ BO MOTOCYKLE BĘDĄ STAŁY NA BOISKU TRAWIASTYM I MOŻE BYĆ MIĘKKO Zapraszamy również na nasze forum Małej http://www.forum.moto-friends-mala.pl i stronę http://www.moto-friends-mala.pl A co do pogody to 2 tygodnie temu śmigałem do Kamieńczyka k/Wyszkowa i rano było 6 stopni i mgła na 15 m aż do Sandomierza i sie dało pojechać :) BARDZO WAŻNE!! "W związku z usprawnieniem przebiegu naszej imprezy podjęto dziś - z powodu ewentualnych problemów pogodowych następujęce decyzje związane z programem zlotu na zakończenie sezonu....- od 9.00 zjażdzamy się parkując motory pod kościołem, na parkingach obok, na cmentarzu a jeśli zajdzie taka potrzeba na boisku sportowym koło szkoły ... motory będą pod ciągłym nadzorem strażaków i policji.- rejestracja uczestników w wyznaczonych punktach, pobranie kartki do kuchni, zakup gadzetów.....- o 10.00 Msza św - w kościele....ze względu na pogodę... Po Mszy św. poświęcenie nowych motorów....- Po Mszy przejście - bez motorów - na stadion ( tuż obok ). Tam koncerty, posiłek, mecz, konkursy, tańce, pokazy.....wspólne zdjęcie, w międzyczasie przejazd pod pomnik..... tak do około 13.30...- od 13.30 formujemy szyk paradny.... i parada... do Dębicy - tu złożenie kwiatów przy pomniku JP II, krótki postój, potem przejazd do Ropczyc ... postój i rozwiązanie zlotu. Według prognoz ma być sucho i w miarę ciepło.... Impreza gotowa... grochówka na gazie.... kiełbaski w garach dochodzą... gadżety czekają.... Mała nie może się doczekać jutra..... i Was.Przybywajcie!!!! będzie się działo. Wuju." Proszę bardzo przekazać zainteresowanym. Edytowane 13 Października 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Był mega wypas, a parada ,aż palce lizać.pzdr i do zobaczniea na otwarciu sezonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 14 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 (edytowane) fotki na http://www.galeria.moto-friends-mala.pl/ http://voti.dug.net.pl/mala nowe będą dodawane Edytowane 14 Października 2007 przez voti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Nooooo teraz to moża nazwać "zamknięciem sezonu". :icon_mrgreen: Świetna impreza.Czegoś takiego brakowało w ubiegłym roku .Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 mowilam! szukac blondyny z aparatem! :icon_mrgreen: zrobilam ponad 400 zdj. i po woli bede wrzucac na fotosik.pl..a to wszystko z mysla o WAS! :wink: voti- dostaalm cynk ze ty mozesz umiescic na stronie? ja dzisiaj bawilam sie swietnie! od poczatk udo konca :flesje: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 mowilam! szukac blondyny z aparatem! :) zrobilam ponad 400 zdj. i po woli bede wrzucac na fotosik.pl..a to wszystko z mysla o WAS! :D voti- dostaalm cynk ze ty mozesz umiescic na stronie? ja dzisiaj bawilam sie swietnie! od poczatk udo konca :) Goska A ja Cię widziałem, jak biegałas z wielkim aparatem i pstrykałas foty :wink: A co do imprezki wypasik, tylko troche z rana zmarzłem w paluchy. A jeszcze jedno grochóweczka mega wypas, mniami, az zjadłem cztery porcje i mało mi było :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 tak.. :) trzeba bylo sie troche poswiecic. na nastepny raz nie bede samochodem a swoim motocyklem :wink: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miniu. Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Było super,impreza sie udała,grochówka bardzo smakowała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłek Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 tak.. :) trzeba bylo sie troche poswiecic. na nastepny raz nie bede samochodem a swoim motocyklem :) Goska Pświecic i podejsc ... :wink: Nawet przeszła mnie taka myśl, ale coś mnie powstrzymło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 14 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 Też byłem i świetnie się bawiłem. Ale rano było zimno :P No i dzisiaj stukneło prawie 600 km. Do tej pory się grzeje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi