krajan Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Jak tylko słońce da się lubić to JADĘ :icon_question: Koczu już poszło info na stronkę. Edytowane 26 Września 2007 przez krajan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 26 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 Dacie radę W sobotę jechałem na wa-we i z dębicy do sandomierza była taka mgła że nic nie było widać dalej niż 20m, a zimno jak fix :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 26 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 (edytowane) Dacie radę W sobotę jechałem na wa-we i z dębicy do sandomierza była taka mgła że nic nie było widać dalej niż 20m, a zimno jak fix :D noooo twardym trza być nie mientkim ,a co do pogody to chyba zamówiona , organizator ma wtyki u Bozi :) pzdr Edytowane 26 Września 2007 przez MYCIOR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 30 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 7.10 ma być spotkanie organizacyjne przed zakończeniem sezony. Jeśli ktoś może to pomoc mile widziana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 30 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2007 ja na 99% jade :crossy: fajnie, jeszcze w moje 18 urodziny :) szukac blondyny z aparatem na szyi.. Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kini007 Opublikowano 1 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2007 Zbieram ekipe z Rzeszowa i jedziemy :icon_rolleyes: niestety motorowery, i motory lekkie (125cmm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voti Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 "dla tych którzy mają daleko do Małej, będzie możliwy nocleg w szkole z soboty na niedzielę 13-14.10.2007 Potrzebny jest śpiwór i karimata. W sobote wieczorem, jeśli będzie pogoda zrobimy dla tych którzy przyjadą grila w ogrodzie przy plebani - żeby nie pomarli do niedzieli :DOrganizacyjnie: konieczne jest wcześniejsze zgłoszenie takiego nocleguNajlepiej:tel. +48 608 080 243[email protected]" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 bedzie wypas , nawet w Interia.pl o nasz piszą: http://motoryzacja.interia.pl/motocykle/ne...alej,986362,415 pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuC Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Bedzie ktos z Krosna lub okolic zmierzal?? A moze ktos jakas ustawke gdzies po drodze planuje, chetnie dolacze :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 krosno ma juz info i na pewno bedize kilkanascie moto z tamtad.Jak tam kogoś masz to zagadaj - na pewno znają temat. Ostatnio był - Gruszka http://forum.motocyklistow.pl/Gruszka-m17519.html pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anretam Opublikowano 3 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2007 Bedzie ktos z Krosna lub okolic zmierzal?? A moze ktos jakas ustawke gdzies po drodze planuje, chetnie dolacze :wink:Ja polecę na 60%, ale jak narazie jeszcze nie wiem czy uralem z koszem czy hondzią - co nie jest bez wpływu na prędkość przelotową :clap: A! I całkiem możliwe , ze dołączy ekipa z Gorlic. Tak więc trasa będzie wiodła przez Jasło...Bliżej wyjazdu możemy się jeszcze dogadać co do szczegółów :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatar Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Jedzie ktoś z Przemyśla lub okolic?? Chętnie bym się wybrał na kilka motorków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 4 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Jedzie ktoś z Przemyśla lub okolic?? Chętnie bym się wybrał na kilka motorków. zwerbuj kumpli i wpadajcie.Na trasie na pewno spotkasz ludzi, ostatnio podobno nawet ludziska z Wrocławia byli na rozpoczęciu. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorzeszow Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja jade na 100% chyba ze pogoda bedzie tragiczna ale mam nadzieje ze nie bedzie zle, byłem na rozpoczeciu sezonu i bardzo miło to wspominam, jade z 4 kumplami jak ktos chce sie dolaczyc to PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 ja jade na 100% chyba ze pogoda bedzie tragiczna ale mam nadzieje ze nie bedzie zle pogoda zamówiona na 100 % - parada bedzie na jakieś 5 km :) jak wszyscy ktorzy obiecali przyjada. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi