phuss Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 :eek: CZEŚĆ, GDZIE MOŻNA DOSTAĆ TŁOK NA PIERWSZY SZLIF DO SILNIKA MINARELLI AM 6 ? :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goodidea Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 :eek: CZEŚĆ, GDZIE MOŻNA DOSTAĆ TŁOK NA PIERWSZY SZLIF DO SILNIKA MINARELLI AM 6 ? :eek: Dajac szlifierzowi takie zecenie nie musisz sie o to martwic bo to jest w jego gesti aby go znalezc przynajmniej tak bylo w moi m przypadko..oddalem oni maja sowje dosjcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phuss Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Dajac szlifierzowi takie zecenie nie musisz sie o to martwic bo to jest w jego gesti aby go znalezc przynajmniej tak bylo w moi m przypadko..oddalem oni maja sowje dosjcia Z MOIM PRZYPADKIEM JEST INACZEJ SZLIFIERZ KAŻE MI SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ ROZMIARY TŁOKÓW I PIERŚĆIONKÓW DOPIERO BIERZE SIĘ DO SZLIFOWANIAGDZIEŚ SIE NATKNĄFEM W NECIE ALE NIE PAMIĘTAM STRONY :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 (edytowane) :) CZEŚĆ, GDZIE MOŻNA DOSTAĆ TŁOK NA PIERWSZY SZLIF DO SILNIKA MINARELLI AM 6 ? :rolleyes: Seryjnie minarelli ma niklasil a nowe cyilindry sa na tyle tanie ze jeszcze sie nie spotkalem zeby ktoś tuleję tam robił, więc może coś Ci się pomyliło Edytowane 4 Września 2007 przez Wiertara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 5 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ja mam na żeliwie panie wiertara a mam 2005 rocznik dt... :wink: tłok (METEOR) mają w motorlandzie w wawie, w agmocie, w motoromie, podzwoń :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi