przemekpal Opublikowano 4 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Witam ponownie.Właśnie wróciłem z garażu i chyba na 99% luz jest gdzieś w kole..Dziwi mnie, dlaczego to pukanie występuje tylko przy kierownicy skręconej w prawo.. (?)Po chwili kombinowania złapałem w końcu jedną ręką za goleń, drugą za felgę i delikatny luz i wyżej wymienione pukanie występowało.. I starałem się to robić tak, aby kierownica nawet nie drżała więc chyba luz na tulejkach w lagach i na łożysku główki ramy możemy wykluczyć.. Następnie koło tak jakby docisnąłem do goleni i znowu poruszałem lewa-prawa i luzu juz nigdzie nie czułem i nic nie pukało..Czyli chyba łożyska w kole.. Ale kurde czemu tylko przy kierownicy skręconej w prawo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulka Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 nie wazne - musisz to wymienic Cytuj dr750big ,hd evo 1340 ratrost ,gsxr 1100 91' , ram hemi 5.7http://www.bikepics.com/members/kulka/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Taki luz to ja miałem w Tl1000r ale to dziwne bo miała autentyczny przebieg 20tys km.. Ja tam nie wchodziłem w koszty naprawy bo mi to nie przeszkadzało, gdyż luz był niewielki i wyczuwalny tylko na postoju.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi