andrzej.las5 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam, ktoś się wybiera na zlot Bachusa.http://www.bachus.zgora.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Witam, ktoś się wybiera na zlot Bachusa.http://www.bachus.zgora.plJa, a bo co? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Hi HI.Wiedziałem że na ciebie mogę liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Hi HI.Wiedziałem że na ciebie mogę liczyć.Zawsze :icon_mrgreen: :biggrin: Tak na przyszłość, zawsze tutaj pisz, jeśli poruszasz temat wypadu na więcej maszyn i rób to z odpowiednim wyprzedzeniem, bo na ostatnią chwilę trudno liczyć na większy odzew. Ludzie zazwyczaj wcześniej planują wyjazdy, ale można mieć farta, jak ja z wypadem w Karkonosze z grupą przemiłych bikerów, których z tego miejsca serdecznie pozdrawiam. :smile: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Pomału się nauczę.:icon_question:Ale zainteresowania nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shipp Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Pomału się nauczę.:icon_eek:Ale zainteresowania nie ma.Chyba nie liczyłeś, że połowa 4um Ci się zgłosi? :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 3 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 (edytowane) nie, ale chociaż jakaś cząstka.Ale i tak nie ma już gdzie spać. he heZnaczy zainteresowanie jest. Edytowane 3 Września 2007 przez andrzej.las5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 6 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 jedzie ktoś czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ankha_vt Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 ja juz wrociłam :P Cytuj Hangaround AMAZONS WMC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vmax-r Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 (edytowane) Witajcie, byłem zaledwie na paradzie bo praca, praca... ale było całkiem fajnie - masa sprzętów i dużo znajomych twarzy :biggrin: . Znalazłem ciekawą dyskusję na temat tej imprezy: >>>GAZETA-LUBUSKA<<< ...i powstrzymam się od komentowania, gdyż na samym zlocie nie byłem :biggrin: Edytowane 11 Września 2007 przez vmax-r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej.las5 Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Szkoda że nie czytałaś wcześniej tego wątku.Byłoby fajne, poznać kogoś z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi