castro Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Myślałem ze terror podupadł bez pif pafa POZDRAWIAM i życzę miłego śmigania morze wpadnę jag za dawnych czasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Postaram się dolecieć, dajcie mi tylko namiar na jakiej ulicy jest to M1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Postaram się dolecieć, dajcie mi tylko namiar na jakiej ulicy jest to M1. Na Radzymińskiej ... bardzo "prosta" droga :icon_mrgreen: http://maps.google.pl/maps?f=q&hl=pl&geoco...3,0.395508&z=12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tylik Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 (edytowane) dokładniej to Piłsudskiego :flesje: jak dla mnie to rzut beretem (Ząbki) i chętnie bym z wami wyskoczył ale Frania na dłuższy czas w serwisie została :crossy: :wink: Edytowane 11 Listopada 2008 przez Tylik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 plany mi się zmieniły - o 11 KCF na Puławskiej - dla tych co mam numer dzwoniłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 :biggrin: to się obudziłem teraz, mogliście podać godz wczoraj :banghead: jest godz 10 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 :icon_mrgreen: to się obudziłem teraz, mogliście podać godz wczoraj :icon_biggrin: jest godz 10 59 Castro - numer kom na prv lub na gg i będę dzwonić... z Puławskiej ruszyliśmy w 32 motocykle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 z Puławskiej ruszyliśmy w 32 motocykle... Niezła ekipa się zebrała.... szkoda, że mi się z wami nie udało wyruszyć :D Gaga skąd info na temat spotkania ?? Jest jeszcze jakieś forum warszawskie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 z Puławskiej ruszyliśmy w 32 motocykle... Niezła ekipa się zebrała.... szkoda, że mi się z wami nie udało wyruszyć :icon_mrgreen: Gaga skąd info na temat spotkania ?? Jest jeszcze jakieś forum warszawskie ?? są jeszcze fora ogólne motocyklowe - gl, grono ale głównie ustawki są na tel. GL:http://www.goldenline.pl/forum/motocykle2/.../s/170#11212274 na gronie to trzeba mieć konto by coś zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 siemaktos z was lata wieczorem dzisiaj, jutro, pojutrze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 16 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 siema ktos z was lata wieczorem dzisiaj, jutro, pojutrze...? latałam przedwczoraj i wczoraj a dzisiaj to była impreza motocyklowa w Zielonce Parcelach... lepiej dzwoń... 604482082 latam prawie codziennie jak nie pada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Impreza motocyklowa ... ? Ale tylko dla w wtajemniczonych prawda ?? :bigrazz: Ja ostatnio też latałem, ale tylko do pracy i z powrotem, ale niestety czas przesiąść się w auto. :icon_rolleyes: Ps. Gaga możesz mi coś powiedzieć na temat "szklarni motocyklowej" w twojej okolicy ... Jutro po pracy jadę do nich obejrzeć motorek dla kumpla i się zastanawiam czy w ogóle zawracać sobie głowę bo po rozmowie telefonicznej z jednym z pracowników mam mieszane uczucia ... albo gość nie obeznany w moto albo coś kreci. :evil: Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaga_cbr Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Impreza motocyklowa ... ? Ale tylko dla w wtajemniczonych prawda ?? :bigrazz: Ja ostatnio też latałem, ale tylko do pracy i z powrotem, ale niestety czas przesiąść się w auto. :icon_rolleyes: Ps. Gaga możesz mi coś powiedzieć na temat "szklarni motocyklowej" w twojej okolicy ... Jutro po pracy jadę do nich obejrzeć motorek dla kumpla i się zastanawiam czy w ogóle zawracać sobie głowę bo po rozmowie telefonicznej z jednym z pracowników mam mieszane uczucia ... albo gość nie obeznany w moto albo coś kreci. :evil: Pozdro Gosu kupiłam od nich swoje moto, serwisują mi i mogę w 100% ich polecić. Jak będziesz miał jakiś problem możesz się spokojnie na mnie powołać - serwisują moto moich kumpli i są zadowoleni. Przez telefon to mogą drętwo gadać. Najlepiej rozmawiaj z Pawłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszRR Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Ja bym z chęcią jeszcze polatał, ale po dzisiejszym ranku (mróz na autach) stwierdziłem twardo że nie ruszam się już na moto, trzeba czyścić i czekać do pierwszych plusowych temperatur w nowym roku. W nowym sezonie może ruszyć CBR'ki i zebrać w większą ekipę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Gosu kupiłam od nich swoje moto, serwisują mi i mogę w 100% ich polecić. Jak będziesz miał jakiś problem możesz się spokojnie na mnie powołać - serwisują moto moich kumpli i są zadowoleni. Przez telefon to mogą drętwo gadać. Najlepiej rozmawiaj z Pawłem. Dzięki Gaga to bardzo dobra wiadomość ... :) Co do serwisu jakoś nie mam przekonania do nie firmowych dlatego zawsze korzystałem z Hondy na Grochowskiej, ale może na wiosnę postawie u nich ... się zobaczy A TY swoją Cebrunie już sprzedałaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi