LENAR Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 otwarcie sezonu dosyc mokre no ale dzisiaj pogoda juz lepsza. planujecie jakies wieczorne latanie w tym tygodniu? wreszcie odebralem w piatek moto z serwisu i musze nadrobic stracony czas. dzisiaj mam tez w planach pare km po wawie. fajnie by bylo polatac jakas wieksza grupa. pozdr. siema cebrowicze, chetnie sie z wami ustawie w piatek przed wieczorem :D narazie jest trzech? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 siema cebrowicze, chetnie sie z wami ustawie w piatek przed wieczorem :icon_mrgreen: narazie jest trzech? doopiero wróciłem :) :biggrin: jestem czwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tas[PL] Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 siema cebrowicze, chetnie sie z wami ustawie w piatek przed wieczorem :icon_mrgreen: narazie jest trzech? Witam, jestem piąty :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LENAR Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 wracajac z pracy (autobusem) prawie zawsze zahaczam o plac na rozdrozu i kilka razy tam widzialem ustawki, tam sie jutro wieczorem spotykamy czy gdzies indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaros Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 witam ,i ja postaram się dołączyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 No to gdzie i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaZet Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jeżeli zdołam dokleić CB do R6 (niektórzy wiedzą o co chodzi :D ) to i ja się zjawię.. która i gdzie? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 siemano :icon_evil:nieśmiało zaproponuje 2oo na Tunelowej, godzinka mi jest obojętna (zaproponuję 18:35;)po primo - można spotkać znajomych, wypić przysłowiowego tymbarka secundo - może ktoś z ziomków się jeszcze dołączy :crossy: PS. Wczoraj o 20:00 był tłum ludzi i inne atrakcje :biggrin: typu przejażdżka mustangiem GT dla chętnych :D :clap: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2008 ja bede na miescie pewnie juz od 17 wiec moze plac bankowy o 17.30 a pozniej mozemy poleciec na 18.30 do zoo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbik Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ja bede na miescie pewnie juz od 17 wiec moze plac bankowy o 17.30 a pozniej mozemy poleciec na 18.30 do zoo. no to se polataliśmy :D :D jakby jeszcze była możliwość przeczytania postów :D a nie po fakcie :D :D PS. Ale kiełbaska z ogniska była mniam, klimat i rechot żab :D heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2008 pogoda ma byc ladna to moze jakies niedzielne latanie?na wypadek gdyby formu znowu padlo - pl. bankowy o 15.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk.cbr Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Jeśli pogoda się utrzyma, to kto pisze się jutro na wieczorne latanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luker_zet Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Prognozy takie sobie ale o ile nie bedzie lalo to ja sie pisze. Moze w koncu uda sie zebrac pare osob :crossy: To gdzie proponujecie no i o ktorej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ja tez bym polatal ale to gdzies okolo 20, tylko by pogoda byla ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Widzieliscie to: http://moto.allegro.pl/item354392093_wypoz...cbr_1000rr.html :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi