Kezman Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam wszystkich. Mam Aprilie Area, jest po kapitalnym remoncie. Jednak gdy jade to słychać dziwne dzwonienie, grzechotanie z przekładni. Dokładnie w tym miejscu gdzie jest sprzęgło. Co powinienem w takim razie wymienić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 odkręć pokrywę i się posłuchaj co dzwoni , stawiam na poluzowany dzwon Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 ze skuterów idą różne odgłosy, mój aerox był jak nówka sztuka a też coś grzechotało, z kolegi dragstera tez coś dawało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 U mnie ostatnio tez coś dzwoniło w przekłądni i okazało się ze był to ten zabierak kopki w kształcie lizaka, i ta blokada była na tyle ściśnięta ze latała w swoim miejscu i dzwoniła. Wyjąłem i jest ok :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi