Dziki_YZF Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam!21 sierpnia miałem wypadek na motocyklu i byłem wtedy jeszcze w pracy. Jechałem do klienta uzgodnić zakres prac jakie moja firma miała u niego wykonać. Leciałem na moto i wyjechał mi facet wymuszając tym samym pierwszeństwo. Moje pytanie czy w ZUS-ie istnieje jeszcze coś takiego jak wypadek w drodze do pracy, a jeśli takowy istnieje to ile jest czasu na zgłoszenie takowego do ZUS-u ? Minęło już co prawda prawie dwa tygodnie ale w wyniku wypadku doznałem urazu kręgosłupa i lekarz zalecił leżenie i nie nadwerężanie kręgosłupa. Jeśli ktoś miał już taki przypadek to proszę o radę bo jest to moja pierwsza taka sytuacja w życiu i nie ukrywam że nie bardzo wiem jak mam ugryźć temat... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) ZUS OddziałWrocław, ul. Pretficza 11, tel. 071 360 60 00 ZUS Oddział I Inspektorat MiejskiWrocław, ul. Reymonta 4 /6, tel. 071 360 68 00 ZUS Oddział II Inspektorat MiejskiWrocław, ul. Litomska 36, tel. 071 360 66 00 komórka w dłoń i do dzieła (w poniedziałek) Edytowane 2 Września 2007 przez Piotreek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theBald1 Opublikowano 3 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Najlepiej skontaktuj się z Państwową Inspekcją Pracy, ona obsługuje tego typu wypadki. http://www.pip.gov.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi