enduromaster Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 dobry dla 9-13 latkaawaryjność ogromnaspalanie spore Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crovcia Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jeździłem. Pizdnięcie ma całkiem fajne. Mocne heble a do tego małe kółka, łatwo jest polizać przez kierę ziemi. No i w sumie na plecach też można z łatwością wylądować jeśli nie zajmie się odpowiedniej pozycji. Remont z tego co wiem to chyba co około niecałe 20 motogodzin. Kurde tylko czemu każdy proponuje DT?? O HM-ach wiem nie wiele ale też chyba jest ciekawe. jak wy potraficie nastraszyć to masakra. mój kolega ma yz 80 (miał) i jezdził cały sezon bez remontu a jakos przez ten czas napewno naklepał z 60-70 mth i silnik nie wybuchł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczureKK Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Też mam Simsona i mam zamiar kupić KX 85 jeździłem na takim jak zeszedłem z simka wrażenia nie do opisania moc ma dużą Ale jak jest z spalaniem tego crossowego motocykla i jak Z awaryjnościom ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mly96 Opublikowano 5 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 spalanie spore, awaryjność w zależności od egzemplarza, ale za 2-3k kupisz tylko złom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi