piczu$ Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 nie wiem jak odblokowac suzuki ts 50 chciałbym to odblokowac bo tylko mi idzie 50 denerwuje mie taka predkosc bo na starcie to rower ma szanse pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 nie wiem jak odblokowac suzuki ts 50 chciałbym to odblokowac bo tylko mi idzie 50 denerwuje mie taka predkosc bo na starcie to rower ma szanse pomóżcieMasz wersje chłodzona cieczą czy wiatrem?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
api Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Witam! Najpierw musisz zmienic modul zaplonowy, po tym odrazu poczujesz roznice, pozniej pobaw sie z ukladem wydechowym, wyjmij kryzy o stalowa siatke wyciszajaca oraz zaloz koncowke przelotowa po tym bedziesz musial wyregolowac gaznik. Jezeli masz kase to zaloz cylinder tuningowy na 70ccm i zmien przelozenia. 120km/h powinno poleciec ale najlepiej dostosuj zebatki tak bys mial moc w terenie. Ewentualnie mozest pobawic sie w polerke tloka i glowicy, kanalow pluczacych i dolotowych, zalozyc filtr stozkowy (choc tego nie polecam)Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piczu$ Opublikowano 1 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 mam chlodzona powietrzem tak tylko skad wezme nowy odblokowany moduł zapłonowy jak w moim regione jest tak mało sklepów motoryzacyjnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psikus Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...51&hl=suzuki+ts Teraz to ja nie wiem czy moja ts'ka ma blokadę czy nie.Zmieniłem cylinder na 70ccm,i teraz ciśnie 70km/h[14/50] api--->powiedz gdzie można zakupić moduł zapłonowy ,albo jak odblokować go samemu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi