Sol Opublikowano 2 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 I ja się tam wybieram!! Posty na forum www.motocyklistazachodniopomorski.pl też już puszczone. Zobaczymy jak się ubawimy ;-))Może moja padaczka da radę (zawsze to mogę swoją dupowatość zgonić na moto) ;-)))Do zobaczenia w sobotę!!Nic na ten temat nie znalazlam na naszej stronce :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 2 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2007 Nic na ten temat nie znalazlam na naszej stronce :icon_twisted:hejjak nic tam nie pisze to prosze zamiesc tam informację o naszym rajdzie.z gory dziekipozdroredu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redskin Opublikowano 5 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 UWAGA UWAGA UWAGA UWAGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1. NAGRODA = JUNAK Z PAPIERAMI!!!!!!!!!!!!! A ZATEM DO WALKI PRZYSTąP!! :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 7 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 co sie tam stalo na łęgach ? z tego co sie orientuje gosc na gpz 500 wycial orla ? ten sam co na cpn w dobrej podnosil go z ziemi na wyjezdzie z parkingu ? co do rajdu to ok fajna zabawa , ale ta mapa troszke malo czytelna , mozna by umiescic na niej kilka nazw miejscowosci . p.s spiewanie w sklepie bylo niezle - ekipa weszla do zlego sklepu i zaspiewala - troszke sie patrzyli dziwnie ludziska ze sklepu :) Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoeliza Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Napiszcie jeszcze raz wszystko o tym zlocie . Teraz mieszkam chwilowo w Toruniu ale chętnie odwiedze moje strony zwłaszcza że to ostatnie chwile sezonu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 To nie zlot tylko RAJD, odbył sie w sobote więc jak zjedziesz do Szczecina to dopiero na wiosne się na kolejny załapiesz.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 (edytowane) Ja tam byłem, oranżadę piłem, grochówę wspominam czule (odlotowa była).Zabawa była extra!! Latające po stołach motóry też... a najlepsz była nagroda główna "junak" z papierami!!! :icon_eek: Parę fotek z rajdu w mojej galerii: II Rajd Pękniętej Gumy Edytowane 25 Października 2007 przez mav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi