Igor Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Eee... nie bede bajerowac smerfetek... mam jedna babe w domu i mi starczy tego.Poza domem też się przydają :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Eee... nie bede bajerowac smerfetek... mam jedna babe w domu i mi starczy tego. Z tego co wiem to masz w domu teraz dwie. A Igor ma rację, sluchaj starszych młokosie !Rozumiem, ze po motobajzlu jedziemy :crossy: Papa Smerf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosiak1 Opublikowano 10 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Z tego co wiem to masz w domu teraz dwie. A Igor ma rację, sluchaj starszych młokosie !Rozumiem, ze po motobajzlu jedziemy :crossy: Papa Smerf Info dla wszystkich, którzy dołączą w sobotę: ok. 10.00 rozpoczynamy szkolenie w Legionowie (wyjazd z Ryni ok. 9.30). Ok. 15.00 wyruszamy z parkingu Centrum Szkolenia Policji do Nasielska, jedziemy przez zaporę w Dębem. Na 17.00 zaplanowaliśmy powrót do Ryni. Zadzwońcie do Izy z informacją czy na was czekać i w którym miejscu. pzdr - Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Poza domem też się przydają :lalag:.pzdrA kurna ja marynarz czy motocyklista? :cool: Info dla wszystkich, którzy dołączą w sobotę: ok. 10.00 rozpoczynamy szkolenie w Legionowie (wyjazd z Ryni ok. 9.30). Ok. 15.00 wyruszamy z parkingu Centrum Szkolenia Policji do Nasielska, jedziemy przez zaporę w Dębem. Na 17.00 zaplanowaliśmy powrót do Ryni. Zadzwońcie do Izy z informacją czy na was czekać i w którym miejscu. pzdr - RobertNo prosze... jakies konkrety... damy znac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 A kurna ja marynarz czy motocyklista? :cool: Nie kombinuj, słuchaj ojca :lalag: .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Nie kombinuj, słuchaj ojca :) .pzdrno kurde... normalnie mam przesrane jak w ruskim czolgu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TATAKIS Opublikowano 10 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 no kurde... normalnie mam przesrane jak w ruskim czolgu :icon_twisted: A masz, masz. Tylko czemu obrażasz Rudego. Szarik miał inne zdanie. No to jadziem, będziem warować pod bramą u błękitnych ludzi przed 15:00 i załapiemy się z grupą najazdową do Nasielska i desantem zdobędziemy twierdzę stolarki budowlanej w Ryni. A dalej się zobaczy.Belgu, a twój koleś od Virażki ze sprzęgłem zlepionym moją taśmą to nie Legionowy krajan ?Zaagituj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 TATAKIS, bierz córkę na plecak.Albo ja ją mogę zabrać w piątek :) .pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 A masz, masz. Tylko czemu obrażasz Rudego. Szarik miał inne zdanie. No to jadziem, będziem warować pod bramą u błękitnych ludzi przed 15:00 i załapiemy się z grupą najazdową do Nasielska i desantem zdobędziemy twierdzę stolarki budowlanej w Ryni. A dalej się zobaczy.Belgu, a twój koleś od Virażki ze sprzęgłem zlepionym moją taśmą to nie Legionowy krajan ?Zaagituj.Tylko cos prognozy gownane na sobote... 15C i ma lac :)No on z Legionowa... juz rozmawialem z nim ale z nim sie ustawic to ciezka sprawa...z jednej strony Policjant a z drugiej mysliwy wiec ma mnostwo zajec... TATAKIS, bierz córkę na plecak.Albo ja ją mogę zabrać w piątek :) .pzdrRozumiem, ze zanim wezmiesz udzial w castingu w Borkach chcesz oblookac? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Rozumiem, ze zanim wezmiesz udzial w castingu w Borkach chcesz oblookac? :)Jako dziad już trochę niedowidzę a więc i pomacać tu i ówdzie by się zdało :) pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Jako dziad już trochę niedowidzę a więc i pomacać tu i ówdzie by się zdało :) pzdrhehe... tylko te macanki moga sie w szpitalu skonczyc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 hehe... tylko te macanki moga sie w szpitalu skonczyc :)Siostra agresywna :clap: czy zarzucasz mi brak delikatności :clap: ?pzdr Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Siostra agresywna :clap: czy zarzucasz mi brak delikatności :clap: ?pzdrMysle, ze siostrze sie to moze nie spodobac...wiesz jak jest... do kobiet trzeba z kwiatkiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ... do kobiet trzeba z kwiatkiem...W jednej ręce kwiatek a druga ....... :clap: pzdr III MOTOBUD – 2 komunikat – 10 września 1. Dzisiaj zamykamy listę uczestników Zlotu (przynajmniej tą oficjalną), ponieważ do Centrum Szkolenia Policji musimy dostarczyć listę tych, którzy wezmą udział w szkoleniu. Do dzisiaj zgłosiło się ponad 70 motorków i prawie setka uczestników. 2. Listę uczestników zawiesimy jutro na naszej stronie (www.okna-forum.pl), żebyście mogli jeszcze raz sprawdzić czy Was nie zabrakło, a ponadto w jakim towarzystwie przyjdzie Wam spędzić ten wrześniowy weekend.3. Do Ryni można przyjeżdżać już w piątek po południu (mapka dojazdu na stronie), a na miejscu w Recepcji Ośrodka pokieruje Was nasza Iza. Rejestrując się pamiętajcie o ew. zamówieniu sobie śniadania na sobotni poranek (indywidualnie). Każdy uczestnik zlotu otrzyma kamizelkę odblaskową i znaczek pamiątkowy oraz coś do poczytania. Wieczorem organizatorzy zapraszają na kiełbaskę przy ognisku i możliwe śpiewy.. J4. W sobotę rano wyjeżdżamy z Ryni kolumną do Legionowa o 9.30 . Gdyby ktoś miał się spóźnić, to do Szkoły Policyjnej wjeżdżamy o 10.00, a wyjedziemy stamtąd o 15.00 (parking przed wjazdem na teren CSP). To jest wschodni koniec Legionowa po lewej stronie w kierunku na Serock i Suwałki.5. Po policyjnym moto-kursie jedziemy kolumną przez zaporę w Dębem do Nasielska – tam parada, minikoncercik rockowy i wojskowa grochówka. Z Nasielska przez Serock i Zegrze wracamy do Ryni.6. Wobec małej ilosci chetnych do gry w piłkę o 18.00 chcemy rozpocząć zajęcia „terenowe” konkursami sprawności posługiwania się motocyklem. Nasz nieoceniony Witek wymyślił już jakieś zwariowane konkurencje, ale nadal czeka na Wasze pomysły konkursowe ( w piątek myśli przy ognisku) …7. Po konkursach zagrają dla nas dwie kapele: jedna z Gdańska, druga z Piły, a profesjonalną oprawę i nagłośnienie zapewnił Kuśmier. Będzie się działo przez całą noc…8. W niedzielę od 7.30 uruchomimy stołówkę ze śniadaniem (żurek!) na wolnym powietrzu, by jeszcze przed wyjazdem we wspólnym gronie móc podsumować nocne pogaduchy i ustalić co kto miał na myśli… J Zlot zamykamy ok. 11.00, chętnych zapraszamy na wyjazd na rybkę z Zalewu (Nieporęt).9. Podziękowania dla wszystkich firm, które wsparły w tym roku naszą imprezę: sponsorowi Zlotu, firmie SIEGENIA-AUBI, która produkuje doskonałe okucia do okien i drzwi, oraz partnerom naszej imprezy: browarom BELGIA (wiadomo, co), BOSCH-owi (elektronarzędzia), firmom DORBUD (budownictwo), FAKRO (okna dachowe), PRESS-GLAS (szyby i szybki) i BLACHY PRUSZYŃSKI (pokrycia dachowe). Dzięki, jesteście wielcy… 10. Jesteśmy w posiadaniu sprawdzonych informacji o stanie pogody nad Zalewem: ma to być jeden z ostatnich ciepłych i słonecznych weekendów września. Nawet więc jeżeli u Was by się chmurzyło, to się nie łamcie – u nas będzie gorąco.. J Ostrożnie, ale śmiało zjeżdżajcie więc do Ryni. Nie przekraczajcie po drodze za nadto szybkości, bo nasi przyjaciele z Policji, choć wyszkolili wiekszość policjantów w Polsce, twierdzą, że nie mają już na nich żadnego wpływu.. J Jeżeli macie jakiekolwiek wątpliwości lub pytania to kierujcie je do Izy, która zawsze jest „na bieżąco” (tel. 0 667 353 156). No cóż, szerokiej i równej drogi do Ryni i do zobaczenia na miejscu.. Pzdr - Robert Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Nie byliście to żałujcie. Super impreza. Najfajniejsze były zajęcia w szkole policyjnej. Instruktorzy ustawili tor do ćwiczeń, na którym dowiedzieliśmy się, że wielu rzeczy nie umiemy a jednocześnie co można zrobić na naszych sprzętach. Niektórzy mieli też ćwiczenia z akrobacji na motodromie. Wielkie dzięki dla szkoły w Legionowie za zorganizowanie tych zajęć. Oby częściej :smile: .No i szacun dla organizatorów zlotu za pomysł, znalezienie sponsorów, full wypas na miejscu i ogarnięcie całego bałaganu :smile: .pzdrPS. Zdjęcia pewnie pojawią się niedługo na stronie organizatora. Cytuj Znawcy mówią, że znacznie zabawniej jest najpierw się kochać, a potem zadawać pytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi