Gość zygi12 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Mam pytanie czy sprzęgło w cbf 600 hałasuje od nowości (wszyscy pisza ze to normalne,chodzi mi o to tyrkotanie),ajak nie to po jakim przebiegu caczyna.????.Jeden gosc mowil mi ze w cbf 1000 jest ten sam problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Halasuja sprezyny amortyzatora sprzegla, niczym szczegolnym to nie grozi. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 To nie problem, po prostu trzeba sie do tego przyzwyczaić. W mojej CBFce też tyrkotało. Tak jak Adam napisał :icon_question: Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zygi12 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Dzieki Panowie za wyjasniene,troche mnie to uspokoiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi