kubus2905 Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 witam robie remont kawyi mam traki problem nowy tłok ruzni sie od starego stary ma takie 2 dziurki po karzedaj stronie nad sworzniem a staryma tylko 1 ale głebszą po co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 smarowanie sworznia mieszanka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 :icon_mrgreen: tak jasne...Te wglebienia w tloku spelniaja wiele fukncji.gdy tlok idzie w dol zbiera sie w nich treoche mieszanki ktora to zostaje rozprowadzona po tulei i smaruje ja.pelnia role ubytku wagi dla tloka.Smarowanie sworznia jest tez nawet gdy nie ma tych wglebien..no prosze cie :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_dh Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No ale tez one doprowadzaja mieszanke tak jak ja napisalem :bigrazz: sworzen ma lepsze smarownie bynajmniej ja tak maielm w moim tloku od exc fakt ze tuleja tez jest smarowana ale sworzen tez :) tylko ze te dziurki u mnie byly baaardzo male wiec co do ubytku wagi nie jestem pewien :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus2905 Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 czyli nic sie nie stanie jak ten jest troszke inny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R@dek Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 nie powinno :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 jezeli zamki sa w tym samm miejscu.odleglosc od srodko sworznia do denka tloka tez i dlugosc rowniez to nic sie niestanie.Np tloki Tkrj do Kmx maja 4 wyciecia po 2 na strone a tloki Wossnera jedno.jezdzilem na tym i na tym :)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi