wueska Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 w wiekszosci sprzetów uszczelniacze parcieja tylko z jednego wzgledu! od długiego postoju;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motoleo3 Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 A w jakim stanie jest przysłona ssania? miałem z nią problemy przy IŻ-u 49 zbyt nisko się podnosiła na wyłoncząnym ssaniu - zbyt mała regulacja na dorobonej lince. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorwrz Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 A w jakim stanie jest przysłona ssania? miałem z nią problemy przy IŻ-u 49 zbyt nisko się podnosiła na wyłoncząnym ssaniu - zbyt mała regulacja na dorobonej lince.Przysłona podnosi sie do oporu. W ten weckend rozwiązałem problem dzięki FORUMOWICZOM lalag:.Poziom paliwa był za wysoki, wyregulowałem gaźnik w/g powyższych instrukcji i przejechałem dzisiaj 150 km bez przeszkód. No może nie do końca bez przeszkód bo pod sam koniec jazdy,jadąc przez pole pękła mi podstawa siedzenia tzn jedna z listw trzymających sprężynę siedzenia. Jutro do spawania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi