mwichan Opublikowano 7 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 a mi sama jazda pozwala się rozluźnić :crossy: jak będę walił traski rzędu kilkuset km to może, teraz nie czuję potrzeby... pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruso Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 NIe wiem kak w PL ale u nas mozna sluchac tylko poprezez "jedno ucho " drugie muci byc " wolne " :banghead: ...jakaś ściema... Kupiłem niedawno sprzęt do słuchania muzyki i rozmowy przez tel na moto. Producent jest z Niemiec i liderem na rynku w tej branży. Nie tylko w Niemczech :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
squod Opublikowano 12 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Ja tez latam z MP3 zazwyczaj z jedna w uchu Musialem tylko dokupic sluchawki ktore nie przemieszczaja sie w moim gigantycznych uszach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filon89 Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Dopytywałem się policjanta i powiedział "gdyby był taki przepis kierowcy samochodów nie mogliby słuchać radia" wiec... Mam pytanie jakie polecacie słuchawki ale w tym sęk nie wkładane do uszu. Dlaczego odpowiedź jest prosta jak nakładam kask na głowe wypadaja z uszu po godzinach męczarni zrezygnowałem z słuchania muzy. Ale nie jest powiedziane, że nie posłuchał bym sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Filon to kup sobie słuchawki do kasku, które przyczepiane są chyba na rzep i kosztują ok. 70zł :icon_question: Ja jeżdzę z playerem i słuchawkami Samsunga i nie narzekam... powiem tak, że zależy to od kasku :icon_question: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiljan Opublikowano 23 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 jaK jedzie sie motórem odtwarzanie mp3 jest niepoprawne, sam dźwięk silnika i dmuch wiatru to najpiękiejsza poezja śpiewana, nawet w domu sobie podsłuChuje, zresztą troche niebezpiecznie, jak pisali wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi