Gość art Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Jakie macie pomysly na patenty lub jakie juz zastosowaliscie w swoich mz by jakos lepiej wygladaly. Zima sie zbliza wiec szukam zajecia na zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micek Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Hey! Ja swoja 150 będe chciał troszke przerobić (ale szczegułów nie zdradze 8) ), zresztą pochwale się na wiosne, jak remont skończe :P PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 jak chcecie cos wykombinowal z mzkami to pogadajcie z viperPL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 V-tek!Z MZtki nie zrobisz japonii. Dlatego uwazam, ze najlepszy sposob na poprawe jej wygladu to polozenie nowego lakieru na ramie i blachach, szkielkowanie silnika, polerka pokryw i felg i polakierowanie na nowo detali typu klamki usw. :-P Odruch wymiotny wywoluje u mnie widok odrapanej, pordzewialej etki ze stukajacym walem i sikajaca pompa hamulcowa, za to z rozowymi felgami, nawinietym drutem na szprychy a-la alufelgi, do tego antenka przymocowana z tylu i wio na laski!!! Oczywiscie to tylko moje zdanie, jesli komus taki sprzet sie podoba - niech sobie jezdzi.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2003 Ja w swojej mialem wydech od suzuki gt-wygladal super,ale niestety nic poza tym,bo jezdzil nie tak jak powinien.Do tego opona z tylu 120 a z przodu 90.To takze nie przynosilo efektu bo po prostu nie byla za mala moc na tak szerokie opony.Teraz w mojej 250 mam zwykle opony(przod 2.75 z tylu 4.10) do tego oryginalny wydech.Moze nie wyglada to tak super ale za to zdecydowanie lepiej jezdzi:) Lepiej ta kase co chciales wrzucic w "tuning optyczny" wsadz w remont silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Conan Opublikowano 30 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2003 WItam troche zmienii sie wygląd jeśli założy się błale kierunki - niby nic a jednak coś, widziałem takie na Allegro. Do tego trzeba jednak dostać pomarańczowe żarówki nie proponuję ich malowania bo trzeba by mieć jakiś dobrej jakości lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 30 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2003 co do wygladoo to jest opcja tanio przerobic tyl, a mianowicie lekko podniesc tyl,ale bez przesady(ja mam dlozsze amorky i jest lekko podniesieony sam z siebie),blotnik odkrecic i wkrecic w miejsce(tam jak jest mocowanie wachacza...wiecie gdzie?) bedzie pasowal,bo przymierzylem,ale ja narazie nieprzerabiam bo mam stelaze i z nich kozystam a jedno koliduje z 2gim,nastepnie lampa z kierunkami powedruje pod siedzenie,rejestracja pod wiekszym katem pod lampa(cos na ksztalt blotnika) no i do tego szerszy kapec i lekko tlumik w gore,ale nie na hama go wygiac,tylko moze przespawac,albo pokabinowac.aha nalezy zdjac tez 3ymanko pasazera(porecz) przerobka nic niekosztuje,tylko nalezy pomyslec nad mocowaniem blotnika i lampy,ale to mozna zrobic 'z niczego'. przerobka lepiej bedzie wygladac na 150 i 251,ale 250 tez da rade:Pdo nikogo nienamawiam ale pol godziny i porobocie...jak sie znodzi to mozna przeca z powrotem...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość art Opublikowano 1 Października 2003 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2003 wielkie dzięki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi