clover Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Dzisiaj rano nalałem pięć litrów nowej wachy. Do tych pięciu litrow dałem 150 ml mixoluprzejechałem 10 kilosów i moto zasłabł. Co sie mogło stać :?: czy to może wina złej mieszanki :?: Jeden koleś mi mówił że dałem za mało oleju i moto sie zatarł (on powiedział że mi tłok spuchł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Dales dobra ilosc oleju tyle powinno sie dawac nawet troche mniej. A czego wina? sprawdz swiece na poczatku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 ja stawiam, żę nawalił filtr powietrza, albo świeca, albo gaźnik trzeba przeczyścić... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomski Opublikowano 27 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2003 Jak zacznie tracić moc wrzuć luz - jak zgaśnie, to wina świecy - 6zł i po sprawie. Jeśli nie to, możesz próbować innych rzeczy. U mnie to norma i nawet się nie zastanawiam, tylko wyciągam nową świecę, klucz i zmieniam. Jak do tej pory najmniej problemów mam ze świecą od... malucha! Iskra F95PS Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi