Kinga Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Podaję WAM stronkę KRZYŚKA :notworthy: http://www.krzysztof%20wielbark.republika.pl/ Krzysiek jest jednym z nas ,chociaż w życiu nie był na żadnym Zlocie i nie należy do żadnego Klubu motorowego. Poznałam go w czerwcu gdy zaproponował mi abyśmy mogli skorzystać z jego gościnności. Nawet nieco rozmarzyliśmy się ,aby pomału stworzyć coś w rodzaju WESTERN CITY,lecz na motywach MAZURSKICH.Kiedy otrzymalam tą straszną wiadomość o pożarze,już myslałam,że nici z naszych planów. Dzisiaj rozmawiając z nim telefonicznie,znowu ZAPRASZA WSZYSTKICH do siebie. Jest wprawdzie nadal problem stanu budynków gospodarczych po pożarze(stodoła cała spłonęła ,a obora w górnej części,czyli dach),lecz dom mieszkalny całe szczęście nie uległ stratom.I to jest ,obecnie jedyny ratunek dla niego. OWSZEM,jeśli ktokolwiek wesprze go finansowo,i on i ja ,gorąco dziękujemy,ale tutaj chodzi przede wszystkim o wpływy z zaplanowanej wcześniej AGROTURYSTYKI.Krzysiek sam wszystko wybudował,sam obecnie stawia to wszystko na nogi...Jest jeszcze piękna pogoda,która jeszcze sprzyja na wyjazdy.Wielbark jest pięknym miastem,a Krzysiek jest na końcu miejscowości ,prawie ,że w środku lasu,więc na sezon GRZYBOBRANIA w sam raz. Wy będziecie mieli kolejny wypad w piękne miejsce ,poznacie fajnego człowieka ,którego GORĄCO polecam,no i przy okazji pomożecie mu się pozbierać. On nie chce jałmużny ,pragnie jedynie zrealizować swoje marzenia i plany....A przy okazji jeśli pomożecie mu w naprawieniu jego motoru,bedzie bardzo szczęśliwy...bo wiem,że to jest drugie jego marzenie :biggrin: Krzysiek nie posiada w domu internetu :buttrock: ,ale PISZCIE ,bo korzysta z internetu miasta.Wspomózcie go chocby dobrym słowem,bo czasem to najbardziej jest potrzebne w chwilach załamania... :biggrin: :crossy: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadi Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Link nie działa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Link nie działa! wydaje ci sie :buttrock: (mi dziala) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Trzeba usunąć "%20" z adresu i zadziała ... Współczuję bardzo człowiekowi, ale czemu nie ubezpieczył tych budynków od pożaru ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Działający link http://www.krzysztofwielbark.republika.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chri$ Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 (edytowane) Trzeba usunąć "%20" z adresu i zadziała ... Współczuję bardzo człowiekowi, ale czemu nie ubezpieczył tych budynków od pożaru ??pewnie z tzw "oszczednosci" ... Edytowane 28 Sierpnia 2007 przez Chri$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kinga Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 pewnie z tzw "oszczednosci" ... No tak prawdę mówiąc to nie wiem ,czy był ubezpieczony,a nawet jeśli nie ,to napewno z oszczędności,ponieważ z dochodów za mleko z krów ,sam kombinował jak mógł ,żeby sprostać wymaganiom UNI aby dostać status Gospodarstwa Agroturystycznego,aby uzyskać pożyczki .Sam w pojedynkę aby było taniej wybudował dom pod wynajem pokoji ( i wewnątrz przygotował pokoje ,sanitariat oraz kuchnię ,jeśli goście chcieliby sami sobie pichcić),sam przy okazji tej pracy i tych obecnie biednych krów,obrabia pole ,by mieć swoją karmę i ościółkę dla zwierzat( co właśnie poszło z dymem,i modlić się by trawa była na łąkach jak najdłużej i nie lało ). A jeszcze w czerwcu zastanawiał się ,czy by nie sprzedać krów i byczków ale mu odradziłam wiedząc ,że od razu nie zjedzie się do niego tylu letników by spłacając kredyty mógł jeszcze inwestować . Podziwiam go za to co do tej pory stworzył,i jestem wprost zaniepokojona ,by zdążyć mu pomóc póki te krowy nie padną i banki nie zlicytują.Wierzę ,że wspólnie po parę groszy damy radę mu pomóc . A jeśli ktos z WAS zrobi jeszcze wypad na Mazury do niego będzie mógł sam osobiście przekonać się ,że jest to człowiek godny pomocy. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacpextreme Opublikowano 20 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 (edytowane) jego zjarany mbx na allegro stoi?? http://www.allegro.pl/item253999261_honda_...o_spaleniu.html Edytowane 21 Października 2007 przez kacpextreme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi