gutek_rapier Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mam taką kawke i mam serwisówkę niestety nie po polsku i nigdzie nie mogę się doszukać jakie powinny być luzy zaworowe w tym moto. Używałem szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Mam taką kawke i mam serwisówkę niestety nie po polsku i nigdzie nie mogę się doszukać jakie powinny być luzy zaworowe w tym moto. Używałem szukajTrochę słabo szukałeś ale niech tam , zrobiłem to za Ciebie :icon_evil: zawory ssące = 0,13-0,18zawory wydechowe= 0,18-0,23A serwisówki po polsku to raczej nie zdobędziesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dziękować :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gutek_rapier Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Niewiedziałem że regulacja luzów zaworowych może tak korzystnie wpłynąć na prace silnika. Zrobił sie żwawszy i dużo mocniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi