Multix Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam.Bardzo proszę o opinie na temat moto Daelim VT 125. Uważacie, że to dobry wybór na początek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wicek15 Opublikowano 28 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2007 Nie lepiej dołożyć te 1500 zł i mieć Honde VT 125? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarski Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 (edytowane) Może trochę spóźniona odpowiedź ale lepiej późno niż wcale może jeszcze się komuś przyda. Daelimem VT 125 jeżdżę od roku zrobiłem około 5kkm teraz ma 25kkm i oceniam go bardzo pozytywnie. Największą jego zaletą jest to że można go tanio kupić z Niemiec gdzie jest dość popularny. Silnik jest podobno na licencji Hondy i uważam że sprawuje się całkiem nieźle jak na 125. Cały motor wykonany jest solidnie, nowy podobno kosztował ponad 3000 euro. Co do serwisu i części nie bardzo wiem, klocki uszczelniacze lag łańcuch zębatki dostępne w larssonie, nic innego się nie zepsuło. Chamulce tragicznie słabe ale to chyba każdy czoper tak ma. Denerwuje mnie przesadna ilość chromu często plastikowego i dwa wydechu do jednego cylindra. Ale moto duże i mało pali. Dużo opinii zwykle pozytywnych można znaleźć na www.youngbiker.de Edytowane 25 Lipca 2008 przez czarski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lefthandy Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 U nas Daelimy nie sprzedawały się bo były drogie. Taki jak twój kosztował ok. 11000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi