Skocz do zawartości

Wyjazd o 14 stej do Puszczy Kampinowskiej

kris2007
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam - szukam chętnych na mały wypad po asfaltach , szutrach i gruntach po Puszczy Kampinowskiej.

Wyruszam o 14 stej dzisiaj spod Instytutu Sportu na Żoliborzu.

Przejazd około 4 godz. - trasa od wschodu na zachód dostępnymi drogami.

Zapraszam - jeżdzę powoli i bezpiecznie.

Moto - Enduro Kawasaki KLE 500

Krzysztof :biggrin:

http://www.osir-zoliborz.waw.pl/?id=mapka

Chodzilo o Ośrodek Sportu i Rekreacji moze? Jesli tak to tutaj mapka dojazdu dla chetnych :P

ja niestety odpadam....udanego wypadu i szerokosci ;)

"Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci"

Witam

Moze ja bym sie z moim plecaczkiem wybral ?? tylko ze my to raczej asfalt (z racji sprzeta) ;)

btw gdzie jest osrodek sportu na zoliborzu ?

Pozdr

kris

Spoko, ośrodek jest przy wisłostradzie po prawej stronie jak jedziesz na Gdańsk na wysokości ul. Krasińskiego ( to od pl. Wilsona)

Trasa Czosnów ,Dąbrówka ,Kampinos, Żelazpwa Wola ,Śladów , Wilków Polski, Kazuń ,Czosnów,Dziekanów , Łomianki - tj 95 % asfaltu , 5 km szutru, 2 km polnej drogi.

Jedziemy na wycieczke ,anie na wyścigi.

Trase znam , już kilka razy nią jechałem - naprawde jest ładna.

Zapraszam

Krzysztof

Spoko, ośrodek jest przy wisłostradzie po prawej stronie jak jedziesz na Gdańsk na wysokości ul. Krasińskiego ( to od pl. Wilsona)

Czy chodzi o centrum olimpijskie? (to niedawno wybudowane?) jesli tak to do zobaczenia na miejscu :P

A da rady na 14.30 ;)

Ja nie widze problemu :crossy:

Pozdr

kris

Edytowane przez krisSV

Witam !!

Dziekuję bardzo Magdzie, Krzysztofowi i Tomkowi za wspólne spędzenie 5 godzin podczas wczorajszej wycieczki po Puszczy Kampinowskiej. Trasę przejechaliśmy zgodnie z intinererm - powoli i bezpiecznie. W czasie wycieczki zrobiliśmy pięć postojów, aby sie dotlenić i pogadać o moto. Jednym słowem wycieczka na 5.

Pozdrawiam

Krzysztof