kris2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam - szukam chętnych na mały wypad po asfaltach , szutrach i gruntach po Puszczy Kampinowskiej.Wyruszam o 14 stej dzisiaj spod Instytutu Sportu na Żoliborzu.Przejazd około 4 godz. - trasa od wschodu na zachód dostępnymi drogami.Zapraszam - jeżdzę powoli i bezpiecznie.Moto - Enduro Kawasaki KLE 500Krzysztof :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam Moze ja bym sie z moim plecaczkiem wybral ?? tylko ze my to raczej asfalt (z racji sprzeta) ;)btw gdzie jest osrodek sportu na zoliborzu ? Pozdrkris Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 http://www.osir-zoliborz.waw.pl/?id=mapka Chodzilo o Ośrodek Sportu i Rekreacji moze? Jesli tak to tutaj mapka dojazdu dla chetnych :P ja niestety odpadam....udanego wypadu i szerokosci ;) Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Witam Moze ja bym sie z moim plecaczkiem wybral ?? tylko ze my to raczej asfalt (z racji sprzeta) ;)btw gdzie jest osrodek sportu na zoliborzu ? PozdrkrisSpoko, ośrodek jest przy wisłostradzie po prawej stronie jak jedziesz na Gdańsk na wysokości ul. Krasińskiego ( to od pl. Wilsona)Trasa Czosnów ,Dąbrówka ,Kampinos, Żelazpwa Wola ,Śladów , Wilków Polski, Kazuń ,Czosnów,Dziekanów , Łomianki - tj 95 % asfaltu , 5 km szutru, 2 km polnej drogi.Jedziemy na wycieczke ,anie na wyścigi.Trase znam , już kilka razy nią jechałem - naprawde jest ładna.Zapraszam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 A da rady na 14.30 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krisSV Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 (edytowane) Spoko, ośrodek jest przy wisłostradzie po prawej stronie jak jedziesz na Gdańsk na wysokości ul. Krasińskiego ( to od pl. Wilsona) Czy chodzi o centrum olimpijskie? (to niedawno wybudowane?) jesli tak to do zobaczenia na miejscu :P A da rady na 14.30 ;)Ja nie widze problemu :crossy: Pozdrkris Edytowane 26 Sierpnia 2007 przez krisSV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 No to ja się też postaram załapać, tiko pyszny obiadek ugotuje i zjem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris2007 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Witam !!Dziekuję bardzo Magdzie, Krzysztofowi i Tomkowi za wspólne spędzenie 5 godzin podczas wczorajszej wycieczki po Puszczy Kampinowskiej. Trasę przejechaliśmy zgodnie z intinererm - powoli i bezpiecznie. W czasie wycieczki zrobiliśmy pięć postojów, aby sie dotlenić i pogadać o moto. Jednym słowem wycieczka na 5.Pozdrawiam Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzewulec Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Ja również dziękuję za miło spędzony czas. Dołączyłem z "doskoku" i się opłacało. Pogoda dopisała i poznałem fajnych ludziów :buttrock: Bardzo przyjemna i ciekawa trasa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi