Yussuf Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Borne 2007 :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Oo chociaż sobie mogę zdjęcia poogląda, bo na zlot niestety nie dojechalam. Sprzęt w trasie zaniemógł i dupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samsung Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dobre fotki. Na jednym z krazów ze zdjęcia jeżdziłam. Super impreza. No Marta miałyśmy browarka wypić, szukałam Cię wśród tłumów. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yussuf Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zdjęć mam w sumie ponad 400. Jakby się komuś zechcialo, to PW i na DVD wyśl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martasta Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Dobre fotki. Na jednym z krazów ze zdjęcia jeżdziłam. Super impreza. No Marta miałyśmy browarka wypić, szukałam Cię wśród tłumów. :icon_razz: Kurcze byłam tak wkurzona, że szkoda gadac, ale spoko, będzie okazja i to pewnie niejedna. Mieszkamy też blisko, także można by było się umówi kiedyś tam :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nutka37 Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 CześćFajne fotki:)ja też tam byłam ale jako widz, wracałam z Mielna i miałam tylko 2 zdjęcia bo w aparacie zabrakło miejscaJednak najbardziej podobałami sie przejażdzka fajnym pojazdem n gąsieniecy:):):)lepsze to jazdy motorkiem , hihihih Pozdr.Nutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi