g_w Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Panowie pomocy chcialbym kupic skuter do 3,5 tys zeta do 50 cc ?? mysle tu o uzywanym piaggio nrg lub aprili rs co o tym myslicie moze cos innego ?? co myslicie o nowych king way'ach ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Panowie pomocy chcialbym kupic skuter do 3,5 tys zeta do 50 cc ?? mysle tu o uzywanym piaggio nrg lub aprili rs co o tym myslicie moze cos innego ?? co myslicie o nowych king way'ach ?? Kumpel sprzedaje wlasnie NRG po tuningu i chce wlasnie jakos w tych granicach za niego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 aprilia sr to byłby dobry wybór za tyle 2002 roku kupic spoko jest yamaha neos albo aeroxa kupic czy runnera ja polecałbym aprilie sr jestem posiadaczem i jestem zadowolony pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 chińskie, koreańskie itp skutery to poprostu gówno i nie ma co tego kupować, mam kolego który sprzedaje MALAGUTI F12 z 2000roku, zarejestrowanego w PL za 3500zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 zadnych kaymaco keeweyów kingwayów zippów czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Aprillia SR, Yamaha Neos, Piaggio NRG, moooże Speed jedynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz93 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 a co do kymco coś masz moi koledzy mają i jakoś nic im sie nie psuje :clap: ale mniejsza też miałem kupić kymco S9 ale kupiłem roxa :icon_razz: różnica klas :bigrazz: ja ci polece roxa z 2000-2002 jak znajdziesz w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 za tą kase mozesz kupić spokojnie Runnera, Aeroxa, Sr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speeeed Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 własnie o to chodzi roznica klas ja wole sr 12 letnia niz kilku letnie kaymaco (bez urazy dla posiadaczy) to tak jakbys wg kupił audi a6 z 1998 a forda focusa z 2005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 kaymaco ;) A poza tym bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi