superfastmario Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam.Wie ktoś moze gdzie mozna dokupić ślizgi do butów Diadora 2FIT?Bo tak sie nieszczesliwie złożyło ze zgubiłem jeden wraz z mocowaniami. Bede wdzieczny za info. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 jest w Poznaniu sklep tylko nazwy nie pamiętam, jakieś motoakcesoria czy coś. mają na pewno stronę internetową, znajdź ją (są na niej w ofercie Diadory), hmmm to chyba ten http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ectory&id_dir=3 kiedyś pytałem ich o śruby do 2 FIT bo pogubiłem, ale 20 zł chcieli za 2 czy 4 szt. więc kupiłem sobie normalne :biggrin: jak będziesz wiedział ile kosztują ślizgi to daj znać, bo ja też swoje straciłem :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No nie jest za ciekawie bo za 2szt slizgów zawołali 120zł.I to za gołe slizgi, bez srubek i mocowan co sie do buta wkłada:(Ja potzrebuje tylko jeden wiec chyba sobie daruję. Pytałem tez czy jest mozliwosc kupienia butów ale mówia ze lipton.Widziłam na ebayu za 179E ale rozmiar 42 :) Powiem Ci ze po tych 2FIT z zadnych butów juz nie bede nigdy zadowolony, wiec przyjdzie mi jezdzic na bosaka, bo rozgladałem sie długo za butami, kupiłem nawet NITRONB101 ale szybko sprzedałem bo "to nie to". pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No nie jest za ciekawie bo za 2szt slizgów zawołali 120zł.I to za gołe slizgi, bez srubek i mocowan co sie do buta wkłada:(Ja potzrebuje tylko jeden wiec chyba sobie daruję. Pytałem tez czy jest mozliwosc kupienia butów ale mówia ze lipton.Widziłam na ebayu za 179E ale rozmiar 42 :) Powiem Ci ze po tych 2FIT z zadnych butów juz nie bede nigdy zadowolony, wiec przyjdzie mi jezdzic na bosaka, bo rozgladałem sie długo za butami, kupiłem nawet NITRONB101 ale szybko sprzedałem bo "to nie to". pzdr no ja po glebie zgubiłem prawy ślizg więc lewy po prostu wyrzuciłem (nie mów, że tego szukasz ;-) )... teraz dopiero pomyślałem, że jak byłyby tanie to bym kupił. jeżeli chodzi o same buty to 2FIT to moje pierwsze porządne buty na moto i są super wygodne, jedyny minus to fakt, że nie nadają się na deszcz bo "piją" wodę skarpetą, poza tym luks :) pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 www.motorfan.pl z tego co sie orientuje sa rowniez dystrybutorem diadory... ja u nich zamawialem czesci do kasku coprawda, ale mysle ze nie bedzie problemu z czesciami do butów... kwestia ceny zostaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superfastmario Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 no ja po glebie zgubiłem prawy ślizg więc lewy po prostu wyrzuciłem (nie mów, że tego szukasz ;-) ) No własnie ja zgubiłem LEWY ślizg :evil: :P Ale kwas:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi