Skocz do zawartości

Buty Diadora 2FIT

Rekomendowane odpowiedzi

jest w Poznaniu sklep tylko nazwy nie pamiętam, jakieś motoakcesoria czy coś. mają na pewno stronę internetową, znajdź ją (są na niej w ofercie Diadory), hmmm to chyba ten http://www.motosprzet.pl/index.php?m=Main&...ectory&id_dir=3

kiedyś pytałem ich o śruby do 2 FIT bo pogubiłem, ale 20 zł chcieli za 2 czy 4 szt. więc kupiłem sobie normalne :biggrin:

jak będziesz wiedział ile kosztują ślizgi to daj znać, bo ja też swoje straciłem :icon_razz:

No nie jest za ciekawie bo za 2szt slizgów zawołali 120zł.I to za gołe slizgi, bez srubek i mocowan co sie do buta wkłada:(

Ja potzrebuje tylko jeden wiec chyba sobie daruję.

Pytałem tez czy jest mozliwosc kupienia butów ale mówia ze lipton.

Widziłam na ebayu za 179E ale rozmiar 42 :)

Powiem Ci ze po tych 2FIT z zadnych butów juz nie bede nigdy zadowolony, wiec przyjdzie mi jezdzic na bosaka, bo rozgladałem sie długo za butami, kupiłem nawet NITRONB101 ale szybko sprzedałem bo "to nie to".

pzdr

No nie jest za ciekawie bo za 2szt slizgów zawołali 120zł.I to za gołe slizgi, bez srubek i mocowan co sie do buta wkłada:(

Ja potzrebuje tylko jeden wiec chyba sobie daruję.

Pytałem tez czy jest mozliwosc kupienia butów ale mówia ze lipton.

Widziłam na ebayu za 179E ale rozmiar 42 :)

Powiem Ci ze po tych 2FIT z zadnych butów juz nie bede nigdy zadowolony, wiec przyjdzie mi jezdzic na bosaka, bo rozgladałem sie długo za butami, kupiłem nawet NITRONB101 ale szybko sprzedałem bo "to nie to".

pzdr

no ja po glebie zgubiłem prawy ślizg więc lewy po prostu wyrzuciłem (nie mów, że tego szukasz ;-) )... teraz dopiero pomyślałem, że jak byłyby tanie to bym kupił.

jeżeli chodzi o same buty to 2FIT to moje pierwsze porządne buty na moto i są super wygodne, jedyny minus to fakt, że nie nadają się na deszcz bo "piją" wodę skarpetą, poza tym luks :)

pozdr