agrupa Posted August 22, 2007 Share Posted August 22, 2007 Witek. Poszukuję osoby, firmy dorabiającej zębatki według wzoru. A moze ktoś z forumowiczów posiada nową zębatkę tylną do IŻa 49 Dzięki za wszelką pomoc!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DZIKUS Posted August 23, 2007 Share Posted August 23, 2007 zrobiłem masę różnych kół łańcuchowych więc może i Tobie zdołam dorobić, pokaż tylko kilka zdjęć jak to ma wyglądać. możesz wysłać na maila podanego na mojej stronie (link w profilu). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
agrupa Posted August 23, 2007 Author Share Posted August 23, 2007 zrobiłem masę różnych kół łańcuchowych więc może i Tobie zdołam dorobić, pokaż tylko kilka zdjęć jak to ma wyglądać. możesz wysłać na maila podanego na mojej stronie (link w profilu). O ja pierdziele, ale ekspres :icon_eek: Już odzywam się na priv. ps. Dzięki za odzew. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts