rafael Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 witam czy ktos mi moze doradzi co lepiej kupic KDX czy RMX? Jaki moze by koszt utrzymania ktoregos z tych moto na sezon? trzeba wymieniac tloka itd jak w wyczynie? pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio99 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 RMX tylko z roku podajze 97 i 96 maja apsy i 52konie wiec to tak samo jak RM tylko ze z lampami inne roczniki maja zwykla zawieche i 42 konie pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolb123 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Jaki kdx?? 200 czy 250. JA teraz szukam takiego moto wiec wiem teraz o nim dużo. Chciałem też szukać rmx 250 ale trafić u nas na dobrego graniczy z cudem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi