choina Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witam Mam zamiar kupić TopCase'a do Yamahy FZ6 Fazer ale totalnie nie wiem co muszę kupić. Wiem że musi być sam kufer, płyta i to mocowanie ale nie wiem jakie pasuje do mojego motocykla. Podobają mi się kufry firmy GiVi więc może ktoś ma cos takiego u siebie i mógłby pomóc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 (edytowane) płyta nie zawsze, bo jeśli stelaż ma mocowanie (znaczy odpowiednie zamki/ zaczepy) to jest zbędna. np taki monorack: http://www.givi.it/caschi_borse_bauli_acce...i.asp?CO_ID=300chyba, że znajdziesz w tej http://tinyurl.com/26pwf6 oferciejsz Edytowane 21 Sierpnia 2007 przez jeszua Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jako Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Witaj mój kumpel, forumowicz Mar_Cin ma właśnie FZ6 i jakieś dwa miesiące temu zakupił taki kuferek Givi - "uderz" do niego na priva to się więcej dowiesz, a jak nie będziesz mógł go zlokalizować to daj znać , pomogę. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
choina Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Witaj mój kumpel, forumowicz Mar_Cin ma właśnie FZ6 i jakieś dwa miesiące temu zakupił taki kuferek Givi - "uderz" do niego na priva to się więcej dowiesz, a jak nie będziesz mógł go zlokalizować to daj znać , pomogę. pozdr Wielkie dzięki. Już go znalazłem i napisałem mu PW więc teraz będę czekał na odpowiedź Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Cin Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Odpowiedź poszła na priv :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi