androb Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 (edytowane) Witam, posiadam motorek własnie taki jak w temacie, może posiada ktoś z forumowiczów serwisówki do tego właśnie modelu.Konkretnie chodzi mi o luzy zaworowe i metodę ich ustawienia. Jest to mój nowy nabytek,silnik mi strasznie w nim klekota i będę sie starał coś w nim poprawić. Jeśli ktoś ma namiary na części silnikowe do tego modelu,to bardzo byłbym wdzięczny za jakiś namiar.Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. POzdro. Edytowane 20 Sierpnia 2007 przez androb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To nie jest sprawa luzow zaworowych, tylko zuzytych walkow i dzwigienek, oraz nie dzialajacych napinaczy lancuchow rozrzadu.Kupiles chlopie "tani" motocykl, niestety cena czesci do niego powala.Najprawdopodobniej caly rozrzad jest do wymiany co kosztuje ponad $ 1000.Jak chcesz go trzymac i remontowac to zacznij od opcji szukaj na tym forum i poczytaj o Hondzie V4 700 / 750 / 1100. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
androb Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 1000 baksów rozrząd ;) to ładnie ,moze narazie sobie posmigam na klekoczącym silniku a w międzyczasie poszukam silnika od fvr np. wyczytałem ze ktos przerobił juz sobie tak moto z vf na vfrdzieki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi