Bandit_Luke Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 bede dziś dzwonił i może sie nawet na dziś umówie z gościem bo kilka miejscowosci odemnie mieszka. o co powinienem pytac go na miejscu i co powinienem dostac od niego? jakie papiery? pomóżcie laikowi.. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Jak zarejestrowany w Polsce to dowód rejestracyjny, kluczyki, ew. karta pojazdu, spisana umowa, ubezpieczenie i to wsio :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Sorki ale jak ty nie wiesz nawet jakie papiery powinieneś dostać razem z motocyklem to pewnie nie bedziesz też umiał sprawdzić wogole jego stanu technicznego. Wez koniecznie kogoś kto sie zna niech jedzie z Tobą, chyba ze masz juz taką osobe po co potem masz sie naciąć na jakąś mine. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 warto zapytać o orginalne narzędzia, mi sie trafiały sprzety z takowym zestawem , jak sie upomnisz na początku to gość moze wyciągnie gdzies z szuflady , polska mentalność czesto niestety jest takaż , że "po co mam mu oddać , moze sie kiedyś przydadzą" ja tak miałem ze stelażem do XJ ,na foto w ogłoszeniu była przy sprzedaży leżał w garażu , gość sie przyznał, zemiał pare tel. tylko o ten "bagażniczek :icon_question: Pozdro Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi