gwynbeld Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Moze ktoś sie orientuje jak i z czego zrobić gmole. Chodzi mi o takie rozwiązanie żeby zasłaniały kolanka miedzy głowicą a kolektorem w hondzie cb 450. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_rider Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Moze ktoś sie orientuje jak i z czego zrobić gmole. Chodzi mi o takie rozwiązanie żeby zasłaniały kolanka miedzy głowicą a kolektorem w hondzie cb 450. Gmole najlepiej zrobią Ci w zakładzie który zajmuje się robieniem orurowania do samochodów terenowych. tych zakładów jest teraz mnóstwo, więc pewnie i w Twoim mieście jakiś znajdziesz. Aby było szybciej i ławiej powinieneś mieć wzór (np. gmole kumpla). Jeśli nie, to wzór bierzesz na podstawie fotografii, a wymiary już dobierasz do mocowań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 jak nieznajdziesz to goscie od balustyrad;) chodzi tu o rury wykone z chromoniklu lub kwasówki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gwynbeld Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Dzięki.Teraz wiem przynajmniej gdzie zacząć szukać. Nie mam wzoru - tylko zdjęcie z ebaya ale moze sie tak uda.Jeszcze raz dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi