RACER25 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 WITAM,OD DZIŚ JESTEM WŁAŚCICIELEM GSXR 600 SRAD 1998R. JEST TO MÓJ PIERWSZY MOTOCYKL SZOSOWY. TAK WIEM ŻE KUPNO TAKIEGO MOTO JAKO PIERWSZEGO WEDŁUG NIEKTÓRYCH NIE JEST DOBRYM POMYSŁEM ALE JA ZWYCZAJNIE NIE MOGŁEM SIĘ MU OPRZEĆ. W KAŻDYM BĄDŹ RAZIE PROBLEM POLEGA NA TYM ŻE GDY URUCHOMIŁEM MOTO WSZYSTKO BYŁO OK ALE GDY SILNIK SIĘ ROZGRZAŁ I PRZYSZŁO MI REDUKOWAĆ BIEGI CZY ZATRZYMAĆ SIĘ NA RONDZIE ITD. PO PROSTU MI GASŁ, I JESZCZE JEDNO WSKAŹNIK TEMPERATURY POKAZYWAŁ MI 90- 100 STOPNI CZY TO NORMALNE PODCZAS POSTOJU W KORKU.CO MOGĘ ZROBIĆ CZY WYMIENIĆ SAM ZANIM ZAPROWADZĘ MOTO DO MECHANIKA??WIEM ŻE TO PYTANIE STARYM WYJADACZOM ZABRZMI NIEPOWAŹNIE ALE BARDZO MI NA TYM ZALEŻY BO OBECNIE MIESZKAM W WIELKIEJ BRYTANII A TUTEJSZYM MECHANIKOM PO PROSTU CIEŻKO ZAUFAĆ A NIE CHCĘ ZOSTAĆ ZA BARDZO NACIĄGNIĘTY NA KASĘ A ONI TAK LUBIĄ DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam M. Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Musisz zrobic czyszczenie i regulacje gaznikow, co raczej bez serwisu zrobic sie nie da. Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RACER25 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Musisz zrobic czyszczenie i regulacje gaznikow, co raczej bez serwisu zrobic sie nie da. Adam M.wielkie dzieki za darmową :) odpowiedź, w poniedziałek jadę do serwisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi