BenyWzG Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Witam!! planuje kupno motorku KTM EXC 125. Jest to motor od kolegi z forum "endurowiec" jest to Ktm Exc 125 96r. Teraz pytanie czy ten KTM nie za stary?? Jak z czesciami do tego Ktm moze ktos jeszcze ma takiego KTM?? Czy one sa takei jak Exc nowsze typu 2000-2002?? Prosze o pomoc!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 no niestety 96 r nie jest za ciekawy , wszystko zalezy od kwoty jaka dysponujesz i te z roku 00-02 sa duuuzo lepsze niz tez z 96r , powiedz jakim budzetem dysponujesz i ile chce endurowiec za tego ktm pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BenyWzG Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Ja dysponuje kwota 5 tys a endurowiec woła za niego 5.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 (edytowane) Widzę, że rozchodzi sie o mój motocykl.:D Według mnie cena jest dobra, ponieważ gdy sie pokazują takie ktm-ki na allegro zawsze stoją w podobnych cenach, nie mówię oczywiście o rocznikach 92 itp. czy o sx-ach bez papierów. Motocykl jest zarejestrowany i opłacony co jest dużym plusem. Reszta jest opisana w ogłoszeniu. Edytowane 18 Sierpnia 2007 przez endurowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farmidona Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 sam powoli rozglądam się za KTM 125 .... czarci... a czemu sądzisz ze te po 2000 są 'duuuuzo lepsze' ? tak tylko pytam, bo nie wiem . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 sam powoli rozglądam się za KTM 125 .... czarci... a czemu sądzisz ze te po 2000 są 'duuuuzo lepsze' ?tak tylko pytam, bo nie wiem . .Nie od 00 tylko od 99 bo to zupełnie inne motocykle, które tylko nazwe mają wspólną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Strzalek chodzi ci o modele ktore wychodzily od wrzesnia 99r (rownoznaczne z modelem 00) inna zawiecha inne katy na ramie , duzo lepiej sie prowadza pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxkiller Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Dla mnie ten KTM exc 125 to krosówka ze światłami. Moim zdaniem, enduro to 4T - bardziej wytrzymałe, mniej pali. Cena nie jest okazjonalna, zalerzy jeszcze jak wygląda stan takiego motocykla. Jeśli sądzisz że się mylę to wyprowadź mnie z błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Moim zdaniem, enduro to 4T - bardziej wytrzymałe, mniej pali. Na 2t jeździ wielu bardzo czołowych zawodników enduro i cenią je za stosunkowo niską masę i łatwość prowadzenia. Oczywiście czteropaki mają też zalety ale każdemu pasuje co innego więc nie można z góry powiedzieć co się nadaje do enduro a co nie. O ile się nie mylę na dwutakcie Tadeusz wygrał najtrudniejszy rajd enduro :) Czy już wyprowadzony jesteś z błędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tuxkiller Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 No i co z tego że wygrał na 2 takcie najtrudniejszy rajd enduro ? Myślisz że wygrał bo miał 2T ? Wg. enduro to wytrzymałość i dobra zabawa w lasach, akurat 2T też ma taką cechę bo to przecież też motocykl. Ale ten exc ma moc porównywalną do innych krosówek czyli jest WYŻYLONA. a co za tym idzie? remonciki :bigrazz:Masz pieniądze to bierz co chesz. Ja tylko wyrażam moją opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 ... bo to w końcu hard enduro, też zastanawiałemsię nad kupnem takiego motocykla, ale przeraża mnie to, że pali ok 4 razy więcej paliwa niż obecnie moja senda :/ ale coś za coś... jedyne co mi sie nie widzi to zwykła zawiecha z przodu... tak samo crm, tylko że crm to bardziej endurowy motocykl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi