Mietek175 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Co sygnalizuje kontrolka koloru czerwonego w prędkościomierzu w górnym prawym rogu (kształt okrągły)? Czasami błyska przy stałej prędkości, gdy silnik jest dobrze rozgrzany. Yamaha DT50 z 1993 roku. Nie jest to kontrolka poziomu oleju, która znajduje się pod zegarami po prawej stronie. Proszę o podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Co sygnalizuje kontrolka koloru czerwonego w prędkościomierzu w górnym prawym rogu (kształt okrągły)? Czasami błyska przy stałej prędkości, gdy silnik jest dobrze rozgrzany. Yamaha DT50 z 1993 roku. Nie jest to kontrolka poziomu oleju, która znajduje się pod zegarami po prawej stronie. Proszę o podpowiedź. Tam chyba nie ma miejsca na kontrolkę http://photos03.allegro.pl/photos/oryginal...67/61/225676142 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek175 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a mzoe ci chodzi o obrotomierz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Tam nie ma miejsca na kontrolkę! http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C04%5C22...-872022-800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek175 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Na zdjęciu jest inny licznik. Jak Trzeba to zaraz wyślę zdjęcie. Kontrolka jest i niestety stwarza problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 a masz do pelna zalany olej w dozowniku? poniewaz wlasnie u mnie w dt 80 lc2 w gornym lewym rogu byla czerwona kontrolka sygnalizujaca ze konczy sie olej w dozowniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek175 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Mam pełno. Lampka czasami mrugnie, ale niepokoi mnie co to jest. Dziwi mnie, że koledzy mechanicy chcą udowadniać, że tej kontrolki nie ma, a nie pomóc wytłumaczyć co to jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Zrob zdjecie tej kontrolki. Moze masz nieoryginalne zegary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WLD_Wlodi Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Masz nieoryginalne zegary...moje wyglądały tak:http://www.bikepics.com/pictures/872020/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek175 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Mam oryginalne. Zdjęcie jest na "Yamaha DT forum". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Mam oryginalne. Zdjęcie jest na "Yamaha DT forum".Koles, albo robisz zdjecie i pokazujesz o co chodzi albo spadaj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek175 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Może lepiej powiesz jak zdjęcie umieścić, a nie od razu takie teksty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 wrzucasz na www.imageshack.us i dajesz tutaj link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi