viperPL Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 witma. Moze ktos mi podac z servisówki szczególowe dane alternatora od ETZ ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 O ile się nie myle 160 watów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 24 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2003 W serwisówce do etki250, w danych technicznych jest opis: "Prądnica: trójfazowa prądu zmiennego, 14V, 15A".Nie wiem czy są to już wartości uśrednione, czy trzeba wziąc jeszcze pod uwagę coś, w każdym razie 14*15 = 210Viper: przy okazji sorrki, że Cię wprowadziłem w bład podczas naszej rozmowy na gg, musiało mi się coś pokręcić.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi