bekriss Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Fakt ze ma swoja wage, ale przes dosc wysoki punkt cieszkosci manewruje sie nim bardzo latwo.Raz, ze gornik, dwa, ze to nisko polozony srodek ciezkosci ulatwia manewrowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patriko Opublikowano 21 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 dorzuc jeszcze 5 tysiaczkow, to bedziesz mogl wybierac... Kwota chyba z góry w temacie założona, więc po co takie wcinki? A może GPZ500S??? Może nie jest to jakiś wół roboczy, ale całkiem wygodna i w wersji otwartej całkiem szybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 za 5 tys. to może zastanów się nad SuzukiGS 500- sprawdzone motory które po tak długiej przerwie z jazdą na dwóch kółkach wybaczą ci błędy i potknięcia. Jak kupisz jakiegoś 1000-ca za 5pln, o ile w ogóle znajdziesz to raczej o ekonomicznym podejściu do sprawy nie myśl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M465074 ?? troche lepsze rozwiązanie od starych litrów , ewent. kumpel ma dobrego gsxf 750 z 1994r. za 6000 zł Pzdr Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlo Opublikowano 22 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2007 Ja posiadam cebulę przystosowaną do turystyki i szczerze wszystkim polecam początkującym, bo jak wiadomo dla " starszych starzem" może być za mało mocy, chociaż mi narazie 50KM wystarza, tylko ta cena ... 5 tysięcy troszkę mało... Cytuj SHL M11 -> CB 500 -> R1100R -> XRV 750 -> GSF 1200 -> XRV 650 HRC -> XL600V-> Polski Bandyta GSF 1200S :biggrin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
focusgr Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2007 Witam, po długiej nieobecności. Jak sie okazało pytałem o jedno kupiłem co innego.... ale blisko Po prześledzeniu licznych stron w internecie, opinni uzytkowników i dozbieraniu paru groszy zakupiłem... Honda CB 750 Sewen Fifty 1995 ( ciemna wiśnia i srebry silnik - piękna :) )Teraz zimowe przygotowanie do sezonu, rejestracja, i byle do wiosny....Oby było bezawaryjnie!Pozdrawiam i dzięki za porady!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi