DZIADU Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Qualifiery, dziś założyłem i jak się przeżedzi na ulicach zamierzam obaczyć jak to działa, poki co stwierdzam, że są... ciche a motocykl zachowuje się stabilnie mimo wyrobionych łożysk tylnego koła, które dziś odkryłem podczas przekładki pepegów :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kons6 Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 czy różnica pomiędzy Dunlop Sportmax Qualifier a GP Racer D209 jest odczuwalna na torze? na qualifierach straciłem przyczepność przodu i zastanawiam się czy zmiana na GP D209 medium-tył soft-przód pozwoli na jazdę w takich złożeniach czy po prostu pochylenie było zbyt duże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koronka44 Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Tak jak kiedyś obiecałem, podzielę się wrażeniami z nowych oponek do mojego motorka.Założyłem, starłem silikon przez pierwszych parę km i zacząłem jeździć normalnie.Na tych Maxxis-ach (a poprzednio miałem Dunlopy) jest super, jakby motorek odmłodniał,fajny, miękki, klei się do drogi. Kosztowały 7 paczek, ale są czad. Wiem, że zjadą się szybciej, bo są miękkie, ale takie wolę. Polecam serwis Yamahy w Gdyni na Wielkopolskiej.Pozdrawiam, :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi