Gość krissr114 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jak wymieniałem łożyska i uszczelniacze w mojej DT to opór był zajebisty!!wał bez zimeringów kręcił sie leekko a jak je założyłem to SZOK!! i oczywiście tak zostawiłem..... po przejechaniu 300 km jak odkręciłem kape od magneta to wał kręcił sie lekko:) czyli tak ma być :flesje: pzdr;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszK30 Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 uwazam, ze jest wszystko w porzadku, jednak jestem zdania iz zimeringi nalezy wczesniej nasmarowac w miejscu osadzenia ich na wale... Cytuj Mechanika Motocyklowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 temat nieaktualny chyba że ktoś się chce jeszcze wypowiedzieć. koniec końców aprilka chodzi i raczej nic nie jest pokrzywione bo jeździ spoko jak na ten gaźnik ( 14mm bez regulacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi