lolek_mb80 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Witam niedawno kupiłem aprilie af1 50 future od kąd ją kupiłem nie miała niskich obrotów czyszczenie gaźnika, wymiana świecy, próba regulacji na lince nic nie dają. A i śrubka od obrotów jest wkręcona na maksa Już nie wiem co to może być pomóżcie!!!!!! z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 dojechany tłok albo popekane pierscienie. ogolnie mowiac brak nalezytej kompresji. poczytaj temat nizej o ns1 z tym samym problemem. pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_mb80 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 już po kłopocie okazało sie że między cylindrem a karterami była nieszczelność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 czyli brak kompresji. czym spowodowany jesli mozna zapytac? niedokrecone czy peknieta uszczelka? pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolek_mb80 Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 tym że uszczelka nie była niczym posmarowana ani hermetykiem ani silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 tym że uszczelka nie była niczym posmarowana ani hermetykiem ani silikonem I to powodowało aż tak dużą nieszczelność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakardi Opublikowano 21 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2007 To jak wiesz co się stało to jeszcze przy okazji sprawdź filtr powietrza jak będziesz miał jeszcze kiedyś problem z wolnymi ;) u mnie w mz też nie trzymała wolnych a po wymianie filtra wszystko ok :cool: pzdra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi