urban Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2007 Jeżeli chodzi o grę że to sciema czy cos podobnego, wydaje mi się że nie, bo ja nie spodziewałem się co sie stanie jak przejade przez przejazd. Chyba chopodziło o ten wyścig z czasem. Zobaczcie sami, spieszyliście sie aby dojechać do końca przed czasem a tu booom na przejezdzie. Kto gry nie znał nie zatrzymał się. Z tego co ja wywnioskowałem chodzi o to że jednak nie warto sie spieszyć, lepiej stanąć sprawdzić czy nic nie jedzie. Mówicie o jakiś tam przejazdach zautomatyzowanych (u mnie juz postawili), że wina kierowcy czy drożnika, ale kto komu kazał do samochodu wsiąść, to TY jako kierowca jesteś odpowiedzialny za swoje czyny, i myśl przed przejazdem a nie po tym jak ci pociag przed nosem smignie lub nie daj boże nie zdążysz pomyśleć. Nie wiem o co chodzi ale tak jakoś mnie naszło o tej akcji :) ;) Pozdrawiamurban Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi