rafal_turek Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 witam to znowu ja ,buduje quada na bazie hondy cb 250 n i mam taki problem chce załozyć bębnowe hamulce od fiata 126 p i czy pompka hamulcowa motocyklowa to zatrzyma .tylny hamulec jest samochodowy na 1 tarczy i ma swoją pompe i che zrobic przedni oddzielnie na pompe od moto ,prosze o odpowiedż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orkwisz Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 witam to znowu ja ,buduje quada na bazie hondy cb 250 n i mam taki problem chce załozyć bębnowe hamulce od fiata 126 p i czy pompka hamulcowa motocyklowa to zatrzyma .tylny hamulec jest samochodowy na 1 tarczy i ma swoją pompe i che zrobic przedni oddzielnie na pompe od moto ,prosze o odpowiedż zamontuj najlepiej hamulce tloczkowe + pompa od motocykla, quady 600cm' hamuja na tym bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 witam to znowu ja ,buduje quada na bazie hondy cb 250 n i mam taki problem chce załozyć bębnowe hamulce od fiata 126 p i czy pompka hamulcowa motocyklowa to zatrzyma .tylny hamulec jest samochodowy na 1 tarczy i ma swoją pompe i che zrobic przedni oddzielnie na pompe od moto ,prosze o odpowiedż A nie prościej do przednich hamulców użyć pompy od 126p? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawasaki454 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Ręczna pompa hamulcowa nie wystarczy na hamulce bębnowe. Skok tłoczka hamulcowego w pompie jest mały a tłoczków do bębna duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi