rebel Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Widziałem sprzeta. Widziałem też zadowolona i dumną minę Dziada a to chyba dobry znak :lalag:Wyboru nie komentuje bo to indywidualna sprawa. Niech się sparawuje i daje max radości.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Co do maxa radości, to skwituję to tak:Przy oględzinach innego ZRXa, kiedy to odbyłem pierwszą jazdę próbną, finał był taki, że po zaparkowaniu maszyny, musiałem zapalić jak po dobrym seksie o trzesących się łapach nie wspominając ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dziadu az boje sie pomyslec co zrobisz po przejzadzce maxem :smile: gdzie orgazm za orgazmem nadazyc nie moze... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2007 Dziadu az boje sie pomyslec co zrobisz po przejzadzce maxem :D gdzie orgazm za orgazmem nadazyc nie moze... :D Hehe spoko, Berta ma silną konkurencję w postaci Hondy X4 :P a dobre motocykle, wiadomo nie od dziś, działają na zmysły ;) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi