Mac89 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Witam!W piątek wyjeżdżam do Niemiec i zastanawia mnie taka sprawa, czy potrzebuję paszport aby przekroczyć granicę? Niby jesteśmy w Unii i chyba dowód osobisty powinien wystarczyć(?), ale różnie to bywa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 nie niby, tylko jeszcze (przy obecnych rządach...) :wink:tak, dowód wystarczajsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Już wiele razy przekraczałem granicę niemiecką i zawsze dowód wystarczał :wink: Możesz śmiało jechać... Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Dzięki chłopaki, uspokoiliście mnie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sitars Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 No tak, ale czy da rade na starym, zielonym dowodzie? I jeszcze np. jak mój z oderwaną okładką ;)Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 na starym tak, na zniszczonym niekoniecznie - tzn w zgodzie z przepisami nie powinni cię przepuścićjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi