piotrek2345 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Mam pytanie jakei powinny byc luzy na zaworach w kawasaki kle 500 z 91 r i jakie obroty powinien motor miec ustawione na wolnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A ja mam pytanie: kiedy ściagniesz sobie serwisówkę? Bo to juz kolejne Twoje pytanie odnośnie kle500, którym zaśmiecasz forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Lukass Uprzedziles mnie, bo poszedlem robic kawe ale zastanawialem sie nad tym co napisac zeby sie na mnie nie obrazil azarazem zrozumial ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A moze nie mam z kad sciagnac tej serwisówki :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klas500 Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 A moze nie mam z kad sciagnac tej serwisówki :icon_mrgreen:Jak nie masz skąd , jak w jednym z twoich tematów podawałem Ci link do serwisówki?!!A może nie czytasz odpowiedzi na własne pytania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi