Pawcik77 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Jutro szykuje mi sie mini traskaWawa-Leszno-Nowy dwor-Plonsk i spowrotem Ogolnie trase mam juz zaplanowana chyba ze ktos zasugeruje jakas droge - rowna , mila dla oka no i gdzie po drodze jakas dobra pasze wciagnac ?? Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez Pawcik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
van_han Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 nie ten dzial !!! Napisz to w "zloty itd......." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawcik77 Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) nie ten dzial !!! Napisz to w "zloty itd......." Ok , przepraszamPosta mozna usunac Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez Pawcik77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 14 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2007 (edytowane) Jutro szykuje mi sie mini traskaWawa-Leszno-Nowy dwor-Plonsk i spowrotem Ogolnie trase mam juz zaplanowana chyba ze ktos zasugeruje jakas droge - rowna , mila dla oka no i gdzie po drodze jakas dobra pasze wciagnac ??Na 579 Leszno - Nowy Dwór kładą nowy asfalt. Sporo już zrobili i jest równiutko i pięknie. Uważaj w samym Lesznie i ogólnie są jeszcze miejscami dziury i w paru miejscach ruch wahadłowy. (stan z dn. 13 sierpnia, wieczorem :) ) Oczywiście z Nowego Dworu do Płońska nie jedź 7-ką tylko wbijaj się na Pomiechówek (dr. 62) przed mostem na Wkrze skręć sobie w lewo i jedź wzdłuż Wkry do Cieksyna (po drodze miniatura mostu Świętkokrzystkiego nota bene pierwszy wiszący most w Polsce)W Cieksynie daj na Płońsk żółtą drogą. DObre żarcie jest w Pomiechówku - Hotel Restauracja Magnolia, albo przy torach Bar u Kasi. Pizzę El Diablo polecam tylko najtwardszym jest nie do zjedzenia z uwagi na ostrość :D pozdr Edytowane 14 Sierpnia 2007 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2007 Pizzę El Diablo polecam tylko najtwardszym jest nie do zjedzenia z uwagi na ostrość :banghead:I tak oto wzrosło spożycie owej pizzy gdyż wiele % czytających zechce sobie i innym udowodnić iz toto ostre la nich nie jest :banghead: Sorry za offtopic :clap: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi