ukasz Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Model ten znam tylko ze słyszenia, w życiu takiego na oczy nie widziałem. W orginalnej instrukcji dołączonej do charta pisze, że model 211 różnił się od 210 tylko tym, że 211 miał koła nie szprychowane, lecz aluminiowe. Widział ktoś coś takiego? A może macie jakieś fotki, byłbym bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 22 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2003 Tak na serio nigdy o takim cudzie nie slyszalem : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Chart ten rowniez mial inny ksztalt zbiornika... Tyle wiem. Gdzies w jakiejs instrukcji do charta widzialem jego rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 26 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Fuck, szukalem w necie, wypytywałem, nic 8O Ile oni tego wyprodukowali właściwie? Panowie, w związku z tym proponuję konkursik "UPOLUJ CHARTA" - kto pierwszy wrzuci na 4um fotkę Charta 211 otrzyma browara (ewentualnie bezalkoholowe, dla osób niepełnoletnich :P). W razie braku jakiejkolwiek fotki poszukiwane są także wszelkie rysunki, informacje, opisy, itd.Coraz bardziej mnie ciekawość zżera... ten model to jakaś zagadka polskiej motoryzacji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 26 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 Ha znalazlem jedna stronke o tym motorowerku : ) http://www.polskiemotocykle.mik.pl/chart211-zaw.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 26 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2003 No! Nareszcie jakiś ślad! Czyli ten chart nie jest tylko wytworem mojej wyobraźni, bo już zaczynałem wątpić :buttrock:Pisze tylko o tym, ze jest to model 210 z kołami wykonanymi ze stopu lekkiego, a rysunek niestety przedstawia zwykłego charta niestety :P Strrrasznie jestem ciekawy, jak wyglądają te koła... może nawet poszukałbym takich do mojego charta? :buttrock:W każdym razie, trajka, wielkie dzięki i browara u mnie masz :P (bezalkoholowego ofkors :( :buttrock:)Pozdro, i wciąż polujemy na fotki 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi